Menu

Six Senses Ninh Van Bay

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Vietnam samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Stelt u zich voor: een afgeschermde baai met een breed wit zandstrand, turquoise water, indrukwekkende rotsformaties en immer groene heuvels. Dat perfecte plaatje is wat Six Senses Ninh Van Bay u te bieden heeft. Volledig geïntegreerd in de natuur van dit sublieme schiereiland, dat enkel per boot te bereiken is, gaat dit award winning hotel prat op zijn perfecte service en discrete privacy.

De pool villa’s zijn opgetrokken in elegante natuurlijke materialen en zetten vanop het terras de schitterende omgeving nog eens extra in de kijker. Aan het strand, tussen de rotsen, tegen de heuvel of op het hoogste punt, aan u de keuze. Opperste privacy vindt u in The Rock Retreat, een villa gebouwd op de rotsen en enkel bereikbaar via uw eigen privé-paadje.

Er is maar liefst keuze uit 4 restaurants, die een gevarieerde keuken op topniveau aanbieden. Wilt u toch eens aan het ruisen van de zee ontsnappen, kies dan voor een romantisch etentje in de Wine Cave.

De Six Senses Spa kan naast de traditionele therapieën en detox behandelingen ook een volledig op maat uitgetekend programma voor u samenstellen.

Ook aan avontuurlijke activiteiten is er geen gebrek. Van snorkelen, het volgen van kooklessen, trekkings met lunch op een privé-strand tot boottochtjes en island hopping, u komt zeker aan uw trekken.

  • Reizen naar Vietnam Vietnam
  • Hoofdstad Hanoi
  • Munteenheid Dong
  • Tijdszone UTC +7
  • Taal Vietnamees

Beleef Six Senses Ninh Van Bay

Amazing luxe in Vietnam

Verken Vietnam in stijl & alle luxe

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Vietnam te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak