Menu

Ecolodge Mai Chau

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Vietnam samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Pal op een heuvel in de schitterende Mai Chau-vallei ligt een luxueuze ecolodge die zijn naam alle eer aandoet. Als u op zoek bent naar een off the beaten track adresje, zoek dan niet verder. Het zicht op de uitgestrekte rijstvelden en smaragdgroene bergen is adembenemend mooi. De traditionele dorpen Lac and Pom Coong Village liggen op wandelafstand en geven u een perfect beeld van het alledaagse leven van de ethnische Witte Thai.

De lodge is volledig opgetrokken in natuurlijke materialen en respecteert ten volle de traditionele bouwmethode van de regio. 43 bungalows op palen, daken uit stro, een interieur uit bamboe, houten meubelen en een outdoor jungle douche passen perfect in dit plaatje. Op het hoogste punt van het domein bevindt zich het restaurant. Hier wordt u verwend met een keuken die op een unieke manier de traditionele Vietnamese gerechten weet te combineren met verse Thaise ingrediënten.

Geniet aan het pittoreske zwembad van de laatste zonnestralen, laat u in de spa verwennen door ervaren Thaïse masseuses, bewonder een schitterende zonsondergang vanop het terras van de Panorama bar en sluit uw dag af met een bewonderende blik op de traditionele dansen van de Witte Thai. Life can be easy but beautiful, nietwaar ?

  • Reizen naar Vietnam Vietnam
  • Hoofdstad Hanoi
  • Munteenheid Dong
  • Tijdszone UTC +7
  • Taal Vietnamees

Enkele foto's


Beleef Ecolodge Mai Chau

Amazing Vietnam met z'n twee

Weergaloze natuurbelevingen

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Vietnam te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak