Menu

De stranden van Zuid-Vietnam

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Vietnam samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

In het noordelijk gedeelte van Zuid-Vietnam ligt de kustplaats Nha Trang. Het staat bekend om zijn goudgele stranden, gezellige restaurants en talrijke hotels. Om de drukte te ontwijken bieden de stranden van Cam Ranh, Ninh Van Bay en Vinh Hy Bay zeer goede mogelijkheden. Deze regio is het makkelijkst te bereiken via een binnenlandse vlucht van Ho Chi Minh naar de luchthaven van Cam Ranh.

Onze favoriete luxehotels in de regio zijn Six Senses Ninh Van Bay en Amanoi in Vin Hy Bay. 

Six Senses Ninh Van Bay

Stelt u zich voor: een afgeschermde baai met een breed wit zandstrand, turquoise water, indrukwekkende rotsformaties en immer groene heuvels. Dat perfecte plaatje is wat Six Senses Ninh Van Bay u te bieden heeft. Volledig geïntegreerd in de natuur van dit sublieme schiereiland, dat enkel per boot te bereiken is, gaat dit award winning hotel prat op zijn perfecte service en discrete privacy.

Amanoi

Een afgelegen, luxueus toevluchtsoord where the world can’t find you, beter kan je dit uniek gelegen hotel niet omschrijven. “Aman” betekent zoveel als vredig, “Noi” is  plaats. Op een uurtje ten zuiden van de luchthaven Cam Ranh, komt u terecht in een totaal andere wereld. Aan de indrukwekkende kustlijn van het Nationale Park Nui Chua, bekend voor zijn rijke biodiversiteit en koraalriffen, ligt dit pareltje omgeven door een ongerepte natuur, ver weg van alle drukte. Uiteraard is het strand privé, minder had u toch niet verwacht?

  • Reizen naar Vietnam Vietnam
  • Hoofdstad Hanoi
  • Munteenheid Dong
  • Tijdszone UTC +7
  • Taal Vietnamees

Enkele foto's


Beleef De stranden van Zuid-Vietnam

Amazing luxe in Vietnam

Verken Vietnam in stijl & alle luxe

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Vietnam te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak