Menu

De jachten van Seabourn

Wat mag u verwachten?

  • Intieme luxe en comfort
  • Oceanview
  • Design middelgrote schepen
  • UNESCO-partner
  • Free and fine dining open bar

Samen uw droomreis naar Vietnam samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Seabourn is pionier in luxecruises op kleine schaal. U kan in alle luxe en comfort de wereld verkennen. Alle suites aan boord bieden zicht op de oceaan en de meeste beschikken over een terras. Aan boord wordt u bediend door een award winnend team dat altijd voor u klaar staat. Seabourn staat garant voor een bedachtzame, gepersonaliseerde en hartverwarmende service. Wie graag reist en zijn ervaringen deelt met andere enthousiaste reizigers, is aan het juiste adres. 

Seabourn Ovation en Seabourn Encore

De Seabourn Ovation is de nieuwste aanwinst van de Seabourn Yachts. Het schip is in 2018 te water gelaten en is het zusterschip van de prestigieuze Seabourn Encore (2016). Dit schip is opnieuw next level cruising - waar Seabourn pionier in is. Seabourn Ovation staat voor nieuwe concepten, een frisse visie en verlichte ideeën om aan de meest veeleisende wensen van zijn reizigers te voldoen. 

Het schip herbergt luxueuze suites, prachtige gezamenlijke ruimtes, een keuken die tot de wereldtop behoort en dat alles ingepakt in een meesterlijk design. De suites zijn tot in het kleinste detail uitgerust met een ruime inloopkast, comfortabele bedden, badkamers en tal van entertainmentmogelijkheden. In de ruimtes die panoramisch zicht op zee bieden, kan u tot rust komen en medepassagiers leren kennen om uw ervaringen mee te delen. Op culinair vlak wordt u op beide schepen verwend. 

Seabourn Odyssey, Seabourn Sojourn en Seabourn Quest

De Seabourn Odyssey, Seabourn Sojourn en Seabourn Quest werden in dezelfde sfeer te water gelaten. Ze zijn respectievelijk in 2009, 2010 en 2011 toegevoegd aan de Seabourn vloot. Elke designsuite heeft zicht op zee en 90% ervan heeft een veranda. In uw suite heeft u een queen-size bed of een twin bed, een salon, dressing, espressomachine, vers fruit, wifi en de krant. De badkamer heeft een aparte douche en een bad en is voorzien van luxueuze verzorgingsproducten. 

Het open seating concept was enkele jaren geleden al legendarisch. U dineert wanneer u wil, met wie u wil en hebt een ruime restaurantkeuze. Zo kan u kiezen uit The Restaurant, The Grill by Thomas Keller, The Colonnade en The Patio. Wil u een kijkje achter de schermen? Dan kan u 's morgens vroeg de chef vergezellen op zijn tocht naar verse producten en uw eigen kreeft kiezen die hij later voor u zal bereiden. 

Geniet aan een van de zwembaden of in de whirlpools, ga shoppen in de Seabourn square, leef u uit in de moderne fitness en laat u verwennen in The Spa at Seabourn. U keert herboren terug naar huis. Gegarandeerd. 

  • Reizen naar Vietnam Vietnam
  • Hoofdstad Hanoi
  • Munteenheid Dong
  • Tijdszone UTC +7
  • Taal Vietnamees

Kan u al niet wachten om naar Vietnam te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak