Menu

Amanoi

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Vietnam samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Een afgelegen, luxueus toevluchtsoord where the world can’t find you, beter kan je dit uniek gelegen hotel niet omschrijven. “Aman” betekent zoveel als vredig, “Noi” is  plaats. Op een uurtje ten zuiden van de luchthaven Cam Ranh, komt u terecht in een totaal andere wereld. Aan de indrukwekkende kustlijn van het Nationale Park Nui Chua, bekend voor zijn rijke biodiversiteit en koraalriffen, ligt dit pareltje omgeven door een ongerepte natuur, ver weg van alle drukte. Uiteraard is het strand privé, minder had u toch niet verwacht?

Luxe en sereniteit vindt u ook terug in de elegante paviljoenen en pool villa’s. Deze gracieuze gebouwen zijn perfect geïntegreerd in hun natuurlijke omgeving en bieden zicht op het nationale park, op het hoteleigen meer of de Zuid-Chinese zee. Het absolute summum is een verblijf in een wellness pool villa met eigen behandelingsruimte en therapeut.

Het stijlvolle restaurant heeft een terras met een schitterend uitzicht en serveert een Vietnamese keuken met verse seizoen producten. Ook in de Beach Club is het aangenaam vertoeven. Zeer bijzonder is de mogelijkheid om te gaan eten bij een familie in het naburig dorpje Thai An.

Aan avontuur is er ook geen gebrek. Trekkings in het nationale park op zoek naar watervallen, fietstochten naar ongerepte dorpen, een snorkeltrip om de rijke onderwaterwereld te exploreren, keuze te over. Of kies voor een volledig op maat uitgetekende wellness behandeling gaande van 3 dagen tot 3 weken.

  • Reizen naar Vietnam Vietnam
  • Hoofdstad Hanoi
  • Munteenheid Dong
  • Tijdszone UTC +7
  • Taal Vietnamees

Enkele foto's


Beleef Amanoi

Discover South-East Asia met Aman

Een reis vol contrasten, kleuren en charme

Amazing luxe in Vietnam

Verken Vietnam in stijl & alle luxe

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Vietnam te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak