Menu

The Sarojin

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Thailand samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

The Sarojin is een rustig en sereen vijfsterrenresort ten noorden van Phuket. Het hotel ontleent zijn naam aan de legendarische ‘lady Sarojin’, dochter van een belangrijke Thaise edelman, geroemd om haar enorme gastvrijheid voor de gasten van haar vader. Het hotel is gelegen te midden van de prachtige jungle en langsheen een elf kilometer lang wit zandstrand. De unieke Similan-eilanden, de Phang Nga-baai en vijf prachtige nationale parken liggen binnen handbereik.

The Sarojin bestaat uit 56 luxueuze kamers in zeven afzonderlijke gebouwen die uitzicht bieden op de weelderige tropische tuinen. De gebouwen zijn zorgvuldig ontworpen om ruimte en privacy te bieden en daarnaast harmonieus samen te smelten met de natuur. U kunt kiezen tussen vier kamertypes die elk een eigen sfeer uitstralen.

Geniet van een uitgebreid à-la-carte-ontbijt met schuimwijn, dineer onder de eeuwenoude ficusbomen of naast de glinsterende Andamanse Zee, ervaar buitengewone ‘private dining’ mogelijkheden bij de waterval in de jungle of op het privéstrand. Vul uw dag met een verkwikkende massage in de Pathways Spa, waar u kunt ontspannen met het geluid van de zee op de achtergrond. Een onvergetelijke dagtocht op de luxe jacht ‘Lady Sarojin’ mag zeker niet ontbreken tijdens uw verblijf.

  • Reizen naar Thailand Thailand
  • Hoofdstad Bangkok
  • Munteenheid baht
  • Tijdszone UTC +7
  • Taal Thai

Beleef The Sarojin

Amazing honeymoon in Thailand

Genieten van elkaar in het paradijs ❤

Amazing honeymoon in Laos & Thailand

Het groene Laos & de Thaise stranden

Amazing Thailand met z'n twee

Een mooie eerste kennismaking

Amazing Thailand & Cambodja met z'n twee

Inzicht in twee unieke culturen

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Thailand te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak