Menu

The Reverie Siam

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Thailand samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

The Reverie Siam is een intiem en luxueus boutiquehotel in het noorden van Thailand. Hier ervaart u de kenmerkende gastvrijheid van de lokale bevolking en geniet van de prachtige ongerepte natuur van Pai. Tussen de groene heuvels is het heerlijk vertoeven in dit unieke koloniale landhuis.

Elk van de 20 unieke kamers zet de sfeer en het verhaal van het gebouw verder, van de oude bepleisterde buitenkant tot de kleinste details aan de binnenkant. In de kamers zal u de antieke en Oosterse invloeden zeker merken, zonder dat er afbreuk wordt gedaan aan luxe en comfort. De jaren ’20 stijl wordt doorgetrokken naar de badkamers met koperen kranen en openslaande deuren.

De omgeving verkennen is een must! Aanschouw de prachtige zonsopgang in de vroege ochtend, ga op verkenning door de natuur en sluit uw dag af met een picknick terwijl de zon achter de bergen verdwijnt. Ontspannen kunt u steeds aan het rustige ‘Stone’ zwembad of aan het overloopzwembad aan de rivier met zicht op de bergen. De Silhouette Bar & Restaurant serveert een Mediterrane keuken met Thaise touch. In de indrukwekkende wijnkelder vindt u meer dan 90 internationale wijnen.

  • Reizen naar Thailand Thailand
  • Hoofdstad Bangkok
  • Munteenheid baht
  • Tijdszone UTC +7
  • Taal Thai

Beleef The Reverie Siam

Amazing off the beaten track honeymoon in Thailand

Een huwelijksreis zoals geen ander!

Amazing avontuurlijke familiereis in Thailand

Avontuurlijke ontdekking van Thailand

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Thailand te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak