Menu

Chiang Mai

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Thailand samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Chiang Mai, de tweede grootste stad van Thailand, is populair omwille van zijn schitterende natuur, relaxte sfeer en overvloed aan bezienswaardigheden. De ommuurde stad is omwille van zijn noordelijke ligging lang geïsoleerd geweest van de rest van Thailand. Daardoor is Chiang Mai erin geslaagd om zijn authenticiteit te behouden. De stad heeft een heel eigen cultuur met bijhorende festivals, tradities en dialect.

Wij raden u aan om ’s morgens zeker eens een Boeddhistische processie bij te wonen. Duizenden monniken wandelen dan blootvoets door de straten om voedsel en andere basismiddelen te verzamelen. Stop vooraf even aan een winkeltje, want schenkingen worden ten zeerste geapprecieerd. Een andere aanrader is om de 309 trappen tot aan Wat Doi Suthep te bestijgen. Ook de levendige Warorot markt met zijn verse bloemen en vele foodkraampjes is de moeite.

Vanuit Chiang Mai kan u een unieke uitstap maken naar een lokale familie in Hang Dong om zo inzicht te krijgen in het Thaise leven. U zal warm onthaald worden en de traditionele architectuur en ambachten, zoals manden weven, ontdekken die deze regio en Thailand typeren. Daarna bereidt u samen met het gezin des huizes een typische verse maaltijd volgens de regels van de kunst. Na de lunch heeft u nog de tijd om door het dorp te slenteren om zo nóg meer voeling te krijgen met het plaatselijke leven.

  • Reizen naar Thailand Thailand
  • Hoofdstad Bangkok
  • Munteenheid baht
  • Tijdszone UTC +7
  • Taal Thai

Enkele foto's


Beleef Chiang Mai

Luxe rondreis Thailand off the beaten track

Ontdek de verscheidenheid van Thailand

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Thailand te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak