Menu

Amanpuri

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Thailand samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Amanpuri was het allereerste hotel van de befaamde hotelketen, die bekend staat als de beste ter wereld. Het hotel is een weerspiegeling van de gerenommeerde elegantie en stijl van de Aman-keten. Amanpuri is een toonvoorbeeld van topklasse, verbazende eenvoud en ongeëvenaarde perfectie in service. Het hotel is gelegen aan de westkust van Phuket, tegen een met palmen bedekte heuvel aan een idyllische halvemaanvormige baai van de Andamanse Zee.

Dit tophotel biedt 40 paviljoenen en 43 villa’s, discreet gepositioneerd tegenover de voormalige kokosnootboomgaard. De identieke paviljoenen beschikken over een prachtig terras, met zeezicht of met zicht op de weelderige vegetatie. De kenmerkende puntige daken verwijzen naar de oude architectuur van de voormalige Thaise hoofdstad Ayutthaya. Het interieur van de paviljoenen is eigentijds met een lokale touch. Er werd gebruik gemaakt van op maat gemaakte meubels, originele kunstwerken en antieke accessoires.

Gastronomen komen hier zeker aan hun trekken. Het resort beschikt over meerdere voortreffelijke restaurants. Bij ‘Nama’ geniet u van Japanse fushionkeuken volgens de ‘washoku’ traditie. ‘The Terrace’ serveert klassieke Thaise specialiteiten met de nadruk op lokaal geproduceerde ingrediënten. In ‘The Beach Club’ kunt u terecht voor een cocktail terwijl u geniet van een mooie zonsondergang. Bij Amanpuri Spa komt u heerlijk tot rust tijdens een ontspannende massage. Centraal op het domein vindt u het zwembad met zicht op het heldere water van de oceaan. Een brede stenen trap brengt u naar het strand waar u tal van watersportactiviteiten kunt ondernemen.

  • Reizen naar Thailand Thailand
  • Hoofdstad Bangkok
  • Munteenheid baht
  • Tijdszone UTC +7
  • Taal Thai

Beleef Amanpuri

Discover South-East Asia met Aman

Een reis vol contrasten, kleuren en charme

Amazing luxe in Thailand

Een op-en-top luxe avontuur

Amazing luxe in Laos & Thailand

Once in a lifetime belevingen

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Thailand te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak