Menu

São Lourenço do Barrocal

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Portugal samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

In een wilde hoek van de Alentejo, in de uitlopers van het middeleeuwse stadje Monsaraz, ligt São Lourenço do Barrocal, een van de ‘Leading Hotels of the World’. Het rustieke hotel, dat ook fungeert als boerderij, wordt al meer dan 200 jaar uitgebaat door dezelfde familie en combineert moeiteloos authenticiteit, comfort en ‘sense of belonging’. Dit is dé plek om de pauzeknop in te duwen en uw dagen al wandelend en picknickend door te brengen op het 780 hectare grote landgoed.

Op het indrukwekkende domein met oude steeneiken, olijfbomen en wijngaarden liggen 24 kamers en 16 cottages verspreid. De inrichting is een mix van erfgoed – waaronder Portugese vintagestukken - natuurlijke materialen en kwaliteitsdesign. Elk architecturaal detail in de kamers doet u de boerderij en haar troeven verder ontdekken.

Het luxehotel werkt volgens het farm-to-table principe: enkel de beste seizoensgebonden en organische producten – allemaal lokaal geproduceerd – worden geserveerd aan de gasten. In het Horteläo restaurant aan het zwembad worden groenten uit de eigen tuin gegrild en kan u genieten van een overheerlijk stukje kalfs- of varkensvlees, of vis uit het nabijgelegen Alqueva-meer.

Breng tijdens uw verblijf zeker een bezoek aan het wijnhuis dat deel uitmaakt van het hotel. Hier kan u een rondleiding volgen in de wijnkelder en daarna enkele topwijnen proeven. Er is ook een ‘Farm Shop’ waar u handgemaakte producten van op het domein en uit de omgeving kan kopen. Dé plek om een leuk souvenir te scoren.

De rest van de dag kan u doorbrengen in de uitgebreide spa, aan een van de twee zwembaden, of door deel te nemen aan een activiteit georganiseerd door het hotel. Zo kan u zich wagen aan een lesje paardrijden, een fietstocht in de omgeving maken of een workshop pottenbakken volgen.

  • Reizen naar Portugal Portugal
  • Hoofdstad Lissabon
  • Munteenheid Euro
  • Tijdszone UTC +0, UTC +1
  • Taal Portugees

Beleef São Lourenço do Barrocal

Amazing shortbreak in Lissabon

Genieten van de stad & de kust

Amazing Portugal met z'n twee

Het authentieke Portugal ontdekken

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Portugal te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak