Menu

Areias do Seixo

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Portugal samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Areias do Seixo is meer dan een hotel, het is een plaats van betovering, waar originaliteit perfect gecombineerd wordt met subliem comfort, waar de tijd lijkt stil te staan, dé plek om te vertragen en te genieten van elk moment omringd door de zee, duinen en pijnbomen. Hier beleeft u de perfecte beach break aan de Zilverkust van Portugal, op slechts een uur van Lissabon.

De futuristische buitenkant van beton en glas springt meteen in het oog, maar ook de kamers van Areias do Seixo zullen u weten te betoveren. De kamers werden onderverdeeld in 4 thema’s - goud, land, boom en liefde – en zijn romantisch ingericht met een hangende haard, zachte schapenvelletjes en een grote badkuip. Voor families of grotere gezelschappen zijn er villa’s en townhouses met dezelfde knappe inrichting. Belangrijk om te weten: kinderen onder 16 jaar kunnen slechts beperkt gebruik maken van de hotelfaciliteiten.

Overdag is het zalig relaxen in een ligbed aan het overloopzwembad met uitzicht op de tuinen waar druiven, thee, venkel, kool en bonen groeien. Dineer in het hotel-restaurant, maak een reservatie in het restaurant van het nabijgelegen Noah Surf House of kies voor een romantische dinerervaring met bijhorende film onder de sterren in de ‘Garden Dome’. Areias do Seixo weet verwennerij echt naar een hoger niveau te tillen: bereid u voor op versgebakken cakejes, huisgemaakte thee en gezellige momenten aan het kampvuur met akoestische muziek en overheerlijke wijn.

  • Reizen naar Portugal Portugal
  • Hoofdstad Lissabon
  • Munteenheid Euro
  • Tijdszone UTC +0, UTC +1
  • Taal Portugees

Beleef Areias do Seixo

Amazing luxe honeymoon in Portugal

Ultieme verwennerij & luxe

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Portugal te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak