Menu

Reizen naar Bolivië

Waarom Bolivia?

  • Unieke foto's bij de zoutvlakes van Uyuni
  • De witte stad Sucre
  • Het gigantische Titicaca meer
  • Glimlachende bevolking

Samen uw droomreis naar Bolivia samenstellen? Onze Bolivia expert Inge helpt u graag verder.

Contacteer Inge

Onze Bolivië-reizen brengen u naar een prachtig, multi-etnisch, geografisch divers en democratisch land in het hart van Zuid-Amerika.

Bolivië - Tibet van Amerika

Bolivië is omgeven door Brazilië in het noordoosten, Peru in het noordwesten, Chili in het zuidwesten en Argentinië en Paraguay in het zuiden. Onze Bolivië reizen brengen u ook naar Titicaca, 's werelds hoogst bevaarbare meer, gedeeld met Peru. Soms aangeduid als het Tibet van Amerika, is Bolivië een van de meest 'afgelegen' landen op het westelijk halfrond, op de Paraguay rivier na, die zich ver uitstrekt tot in de Atlantische Oceaan. Bolivië en Paraguay zijn de enige twee landen in Amerika die niet aan de zee grenzen. Bolivië heeft het minste inwijkelingen van Amerika, met 60% van de bevolking van pure Indiaanse afkomst.

Authentieke Bolivië reizen

Onze Bolivië brengen u naar het dak van de wereld. De duizelingwekkende hoogte van sommige delen van dit land is nauwelijks te vatten in woorden. De op een na grootste stad van Bolivia, het fascinerende La Paz, is met zijn 3640 meter officieel de hoogste hoofdstad ter wereld. De Aeropuerto Internacional El Alto van deze stad is met zijn 4057 meter de hoogste commerciële luchthaven ter wereld. Maak kennis met onze authentieke Bolivië reizen, laat u fascineren door de drastisch verschillende klimaten en ontdek de Spaanse koloniale overblijfselen, die dit land gemaakt hebben wat het vandaag is.

Interesse? Maak een afspraak
  • Reizen naar Bolivië Bolivia
  • Hoofdstad Sucre
  • Munteenheid Boliviano
  • Tijdszone UTC -4
  • Taal Spaans
 

Samen uw droomreis naar Bolivia samenstellen?

Onze Bolivia expert Inge helpt u graag verder om samen met u uw droomreis op maat samen te stellen.

Contacteer Inge

 

We leerden heel wat bij over de Inka-cultuur!

Bolivia - augustus 2022

Beste team amazing destinations,

Bedankt voor de prachtige gezinsreis naar Peru en Bolivia die jullie voor ons georganiseerd hebben! Alles verliep heel vlot van de jungle naar de Salkantay trail, de Machu Picchu, sacred valley, Titicaca meer, Uyuni zoutvlakte. Goede accommodatie en sterke gidsen die ons goed begeleidden.  We genoten van de natuur en leerden heel wat bij omtrent de Inka cultuur. De interactie met de lokale bevolking was ook heel plezant.

In afzonderlijke mails stuur ik nog wat fotomateriaal door – hieronder alvast een typische foto gemaakt op de zoutvlakte met het amazing destinations boekje: heel toepasselijk: make nothing but amazing memories!

Met Vriendelijke Groeten,

Familie Arnout

Kan u al niet wachten om naar Bolivia te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak