Menu

Inkaterra La Casona

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Peru samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Gelegen op Plaza Las Nazarenas en op slechts enkele minuten wandelen van Plaza De Armas, het hoofdplein van Cuzco, vindt u het Inkaterra La Casona Hotel.

Het kleine authentieke binnenplein verwelkomt u en zorgt voor een mooi geheel met de omringende kamers. U vindt in elke ruimte de koloniale stijl en oorspronkelijke architectuur terug die de geschiedenis van het gebouw en de stad weerspiegelen. De typische Peruaanse rode en bruine aardtinten zullen u een warm en aangenaam gevoel bezorgen. Een ruim aanbod aan traditionele Peruaanse gerechten worden aangevuld met internationale smaken.

Trek u even terug in de Yacu Spa voor een relaxerende massage met lokale natuurlijke ingrediënten die geest en lichaam volledig ontspannen. Laat u verrassen door de eeuwenoude Incastad of bezoek nabijgelegen ruïnes. Leer hoe zout op natuurlijke wijze ontgonnen wordt in de Maras zoutmijnen. Ervaar de ambachtelijke markt van Pisac vol kleurrijke wandtapijten en fijngeweven handwerk waar u de origineelste souvenirs kan vinden voor uzelf, familie en vrienden.


  • Reizen naar Peru Peru
  • Hoofdstad Lima
  • Munteenheid Sol
  • Tijdszone UTC -5
  • Taal Spaans

Enkele foto's


Beleef Inkaterra La Casona

Amazing highlights van Peru

niet te missen hoogtepunten

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Peru te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak