Menu

Inkaterra Hacienda Urubamba

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Peru samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Midden in de groene natuur tussen Machu Picchu en Cuzco vindt u het eigentijdse Inkaterra Hacienda Urubamba omringd door imposante bergen.

U verblijft in een luxe casita met oogverblindend zicht op de indrukwekkende Heilige Vallei. De culturele geschiedenis vormt een inspiratie voor het koloniale interieur bestaande uit authentieke Inca maskers en handgemaakt houtwerk. Een deken gemaakt van alpacawol en een gezellige openhaard houden u warm tijdens koele avonden.

Verken enkele van de mooiste Inca-sites of breng een bezoek aan de pittoreske dorpjes. Voor wie het graag wat avontuurlijker heeft, is er een ruim aanbod aan milieuvriendelijke avontuursporten zoals mountainbiken, raften en paardrijden.

Inkaterra Hacienda Urubamba stelt respect voor natuur en mens hoog in vaandel en laat u daar graag kennis mee maken. Pluk uit een 10 hectare grote biologische plantage koolstofvrije gewassen zoals Urubamba reuzenmaïs, geneeskrachtige kruiden of quinoa. Met behulp van traditionele handwerktuigen en ossen worden de gewassen verbouwd, net zoals vroeger.

  • Reizen naar Peru Peru
  • Hoofdstad Lima
  • Munteenheid Sol
  • Tijdszone UTC -5
  • Taal Spaans

Beleef Inkaterra Hacienda Urubamba

Amazing highlights van Peru

niet te missen hoogtepunten

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Peru te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak