Menu

Bagatelle Kalahari Game Ranch

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Namibië samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

In de Bagatelle Kalahari Game Ranch wordt u warm onthaald in de roodgloeiende woestijn die de thuisbasis vormt van de San-bevolking, de Bosjesmannen. De charmante lodge ligt aan de rand van de zuidelijke Kalahari-woestijn tussen de rode zandduinen.

Bagatelle bestaat uit verschillende kamers en chalets. De luxueuze Dune Chalets zijn opgebouwd uit hout en staan op palen op de top van de Kalahari zandduin. Het zicht vanuit de kamer is onevenaarbaar. Tussen de duinen liggen de Savannah Chalets verscholen. Aan het hoofdgebouw liggen de in Afrikaans koloniale stijl ingerichte Garden Rooms. Met een waterhole bij de lodge is het wild hier nooit ver weg.

Het centrale gebouw was ooit een oude boerderij. Deze werd volledig verbouwd en gerenoveerd. Vandaag vindt u er een stijlvolle eetkamer die gezelligheid en huiselijkheid uitstraalt. Bij mooi weer prepareert de barman een verfrissende cocktail, nadien neemt u nog een laatste duik in het frisse water van de infinity pool.

Tijdens uw verblijf kan u deelnemen aan verschillende activiteiten die u nog lang zullen bijblijven: safari’s per jeep, per paard of te voet, een bushmen wandeling, een helikoptervlucht of een bezoek aan de revaliderende cheeta’s op de ranch. Bagatelle haalt alles uit de kast om u de Kalahari op een uitzonderlijke manier te laten ervaren.

  • Reizen naar Namibië Namibië
  • Hoofdstad Windhoek
  • Munteenheid Namibische Dollar
  • Tijdszone UTC + 2
  • Taal Engels

Enkele foto's


Beleef Bagatelle Kalahari Game Ranch

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Namibië te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak