Menu

Expedities

Wat mag u verwachten?

  • Maak uw kinderdroom waar
  • Ontdek de meest ontoegankelijke gebieden
  • Avontuurlijke zodiaclandingen
  • De noordpool, zuidpool, Amazone, ...
  • All inclusive cruises
  • Uw luxe-expeditieschip is uw veilige thuishaven
rsz_12team-8

Samen uw droomreis samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer ons

Expedities

Welcome to bootcamp! Een expeditie wordt vaak als een intensieve reis beleefd. Het leven aan boord is een totaalconcept; u geniet van de luxe en intimiteit van een op en top schip en daarbij heeft u de keuze uit een arsenaal van boeiende zodiacexcursies om de meest desolate plekken ter wereld te ontdekken. 

Expedities staan garant voor kleine schepen die een intieme sfeer bieden. Door de kleine omvang van de schepen is het mogelijk om in ondiepe wateren te varen en dicht bij de kust te komen. Aan boord van een expeditie kan u uw interesses naar hartenlust delen met mensen die dezelfde passie hebben: de wereld ontdekken.

De zodiacs worden meerdere malen per dag te water gelaten. Het avontuur loert om de hoek, op elk moment. U zal de natuur vanuit een uniek perspectief leren kennen. Op sommige expedities kan u zelfs kamperen op Antarctica. Expedities draaien volledig om de bestemming. Ze voeren u naar koude oorden zoals Spitsbergen en zijn ijsberen, Groenland, Antarctica en The Falklands. Expedities brengen u niet alleen naar koude oorden, u kan evengoed een tropische bestemming kiezen. De wondermooie onderwaterwereld van de Galápagos, de tropische Amazone en nomadische eilanden met ronkende namen zoals Fiji n Micronesië.  

Rederijen

Een van de rederijen gespecialiseerd in dit soort expedities, is Hapag-Lloyd. Deze Duitse rederij staat garant voor een op en top service, uitstekende gastronomie en spannende zodiac expedities. 

Neigt u eerder naar een cruise tussen de Eilanden van Tahiti en de Markiezen. Dan is het cruiseschip Aranui 5 wat u zoekt. Het gemengde cargo- en passagiersship brengt je tot een van de meest desolate eilandengroepen ter wereld. Een heel aparte ervaring. 

Silversea expedities brengen u naar elke bijzondere uithoek van de wereld met de zodiacs die steevast aan boord van elk schip zijn. De noordpool of zuidpool, het Russische Verre Oosten, de Galápagos, elke expeditie is uniek. Na een dag avontuur kan u heerlijk nagenieten op uw luxeschip. 

Ponant is een vijfsterren luxerederij die uitblinkt in kwaliteit en service, gastronomie en kleinschaligheid. Met meer dan 25 jaar ervaring weet de rederij Ponant hoe ze u een onvergetelijke reis kunnen bezorgen. Meevaren aan boord van een Ponantschip staat voor genieten van uitzonderlijke ervaringen, zo dicht mogelijk bij de natuur. 

Laat u inspireren

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak