Menu

Silversea expedities

Wat mag u verwachten?

  • Kleinschalige intieme schepen
  • Gratis wifi op alle schepen
  • Ontdek de verre uithoeken van de wereld
  • Avontuurlijke zodiaclandingen

Samen uw droomreis naar Australië samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

De rederij

Silversea Cruises heeft vier schepen in de vaart die omgetoverd zijn tot luxueuze expeditieschepen. U wordt verwend met hoogstaande zodiacexcursies en na uw avontuur wordt u telkens hartelijk verwelkomd op uw luxe schip, waar alle comfort en intimiteit van Silversea op u wacht. 

Expedities 

De Silver Explorer, Silver Cloud Expedition, Silver Discoverer en Silver Galapagos nemen u mee naar de meest desolate plekken op aarde. Er op uittrekken met een zodiac, bergwandelen of snorkelen, het is allemaal mogelijk. 

De Silver Explorer

Dit schip is speciaal ontworpen om door de meest afgelegen wateren ter wereld te varen. De twaalf zodiacs die aan boord van het schip zijn, laten toe om zelfs op de meest onbereikbare eilanden aan te meren. Met slechts 144 gasten aan boord van het schip, bezorgt het team u een onvergetelijke reis waar u lang van zal nagenieten. 

De Silver Cloud Expedition

Silver Cloud is het ruimste en meest comfortabele schip voor expeditiecruises. De ruime suites en voorziene service maken het schip tot een onvergetelijke ervaring. Tachtig procent van de suites hebben een eigen veranda die u zicht geeft op de walvissen en fjorden die u voorbijvaart. 

De Silver Discoverer 

Avontuurlijke reizigers die tevens van luxe willen genieten, komen op dit schip volledig aan hun trekken. Het is de uitgelezen gelegenheid om de ongerepte landschappen te aanschouwen. Elke suite heeft zicht op zee en voldoende ruimte. Door de kleine diepte van het schip, is het mogelijk om tot dichtbij de kust te varen. Indien dit niet mogeijk is, is het schip voorzien van twaalf zodiacs waarmee u als passagier aan land kan gaan. 

De Silver Galapagos

Een expeditie naar de Galápagoseilanden is een unieke ervaring aan boord van de Silver Galapagos. Op 1000 kilometer voor de kust van Ecuador liggen de Galápagoseilanden waar de fauna en flora niet te overtreffen zijn. Langs de westkust van Zuid-Amerika is de Galápagos een van de minst toegankelijke gebieden op aarde. Dat de eilanden zo ontoegankelijk zijn, zorgt ervoor dat de natuur er zijn gang kan gaan en alles er ongerept uitziet. Tijdens uw cruise kan u duiken, snorkelen en ook bergwandelingen zijn mogelijk in het Nationaal park van de Galápagos. 

  • Reizen naar Australië Australië
  • Hoofdstad Canberra
  • Munteenheid Australische dollar
  • Tijdszone UTC +10
  • Taal Engels

Kan u al niet wachten om naar Australië te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak