Menu

The Oberoi Amarvilas

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar India samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

The Oberoi Amarvilas is het meest prestigieuze hotel in Agra. Niet alleen vanwege het hoge niveau van service en luxe, maar ook om de schitterende locatie. Het hotel ligt namelijk op steenworp afstand van de Taj Mahal, die statig boven de boomtoppen uittorent en vanuit elke kamer of suite te bewonderen is. De architectuur van het hotel is subliem. Het enorme complex is gebouwd in Moorse en Mughal stijl en heeft door de vele paviljoens, waterpartijen en fonteinen een zeer Koninklijke uitstraling. Op een hete middag kunt u in het hotel heerlijk ontspannen aan de rand van het zwembad of in de prachtige spa. 

Het hotel heeft een klassieke sereniteit wat ook in de kamers en suites is terug te zien. De kamers zijn met hun teakhouten vloeren, marmeren badkamers en chique meubilair al prachtig. Het uitzicht op de Taj Mahal maakt het helemaal af! 

Er zijn twee uitstekende restaurants. In het hoofdrestaurant Bellevue geniet u dagelijks van een heerlijk ontbijt, maar ook voor lunch en diner is het restaurant geopend. Er worden gerechten uit vele wereldkeukens geserveerd. Naast Bellevue beschikt het hotel ook over een Indiaas restaurant waar u kunt genieten van oorspronkelijke specialiteiten, waaronder natuurlijk de smakelijke goed gekruide curry's. Voor een aperitief of een digestief kunt u terecht in de lounge en bar, waar u kunt kiezen uit een aantal uitstekende wijnen en sterke dranken en tevens een uitgebreide collectie sigaren.

  • Reizen naar India India
  • Hoofdstad New Delhi
  • Munteenheid Roepie
  • Tijdszone UTC +5:30
  • Taal Hindi

Enkele foto's


Beleef The Oberoi Amarvilas

Luxe rondreis India, verblijf in Oberoi Hotels

Als prins of prinses doorheen India

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar India te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak