Menu

Samode Haveli Hotel

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar India samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Het Samode Haveli is een prachtig heritage hotel, dichtbij het centrum van Jaipur. Het is zonder meer een aanrader. Het ziet er zeer goed uit en heeft veel sfeer. Het behoort bij het Samode Paleis, en dat is een van de meest beroemde (door Bollywood) heritage accommodaties in Rajasthan. 

Samode Haveli werd 150 jaar geleden gebouwd door Rawal Sheo Singhji, de eerste minister aan het hof van Jaipur, die behoorde tot de Samode familie. Het diende als stadspaleisje voor de Samodes. Het is fraai gedecoreerd. Het werd na een grondige renovatie in 1988 een heritage hotel.

De 29 kamers zijn steeds anders ingericht. Ze zijn gedecoreerd met oude familiestukken en portretten. De kamers zijn comfortabel en voorzien van alle moderne faciliteiten. Het hotel omvat bovendien een uitstekend restaurant, fraai ingericht en met prachtige oude muurschilderingen, een veranda, een buitenzwembad in Moorse stijl met terras, bar, fitness, jacuzzi, stoombad, ayurvedische massage, en een tourdesk. In de avonden zijn er vaak optredens, bijvoorbeeld een poppenspel of Rajasthaanse dansen.

  • Reizen naar India India
  • Hoofdstad New Delhi
  • Munteenheid Roepie
  • Tijdszone UTC +5:30
  • Taal Hindi

Enkele foto's


Beleef Samode Haveli Hotel

Luxe rondreis India, verblijf in Oberoi Hotels

Als prins of prinses doorheen India

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar India te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak