Menu

Jawai Leopard Camp

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar India samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

In Jawai Leopard Camp slaapt u in een echte safaritent. Elke tent is in een moderne stijl ingericht, met grote afbeeldingen van het sierlijke luipaard aan de wanden. Vanaf uw privé terras geniet u van het prachtig uitzicht over de wildernis en ruige rotsformaties. 

Luxe kamperen in de Indiase wildernis. Dat is één worden met de natuur en volop avontuur. Halverwege de steden Jodhpur en Udaipur ligt Jawai, een ongerept natuur- en wildreservaat. Het vormt het leefgebied van het luipaard, dat hier nog in relatief grote getallen aanwezig is. Jawai wordt bovendien veel minder bezocht dan het bekende Ranthambore National Park, waardoor u het rijk haast u voor alleen heeft. In het natuurgebied ligt het Jawai Leopard Camp, een exclusief en luxueus tentenkamp. Het is de laatste aanwinst van de Sujan Luxury hotelcollectie. Kenmerkend voor Sujan is kleinschaligheid, persoonlijk service en het belang van conservatie zonder concessies te doen in luxe; iets wat bij het Jawai Leoparcd Camp wederom in is geslaagd.

Indien u wenst, maakt U een gamedrive waarbij u op zoek gaat naar het luipaard en ondertussen kunt genieten van de mooiste landschappen. Ook ontmoet u de lokale bewoners van dit gebied; de Rabari herders. De herders en hun families leven al eeuwenlang in harmonie samen met de flora en fauna, wat erg belangrijk is voor het voortbestaan van het luipaard. Tussen de activiteiten door kunt u heerlijk ontspannen in het prachtige zwembad van het tentenkamp of genieten van de spa.

In de zogenaamde ‘dining tent’ geniet u dagelijks van uitstekende maaltijden bereid met producten vers van eigen bodem. Wilt u van de maaltijd echt iets bijzonders maken dan kan dat ook. De crew organiseert graag een privéontbijt op een speciale locatie, een picknick of een romantisch kaarsverlicht diner onder de sterrenhemel.

  • Reizen naar India India
  • Hoofdstad New Delhi
  • Munteenheid Roepie
  • Tijdszone UTC +5:30
  • Taal Hindi

Kan u al niet wachten om naar India te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak