Menu

Hacienda AltaGracia

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Costa Rica samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

In het Perez Zeledon-gebergte in het zuiden van Costa Rica ligt de luxueuze Hacienda AltaGracia. Het is een behoorlijke tocht om er te geraken met uw huurwagen, maar het kan ook gemakkelijker: u kan een chartervlucht van 35 minuten nemen naar het hotel. Voor welke optie u ook kiest, u zal het u niet beklagen. In Hacienda AltaGracia ervaart u de zuidelijke gastvrijheid op z'n best. 

U verblijft in een van de 50 ruime casitas met jacuzzi, dressing, uitgebreide keuken en panoramisch terras. Voor het diner zijn er verschillende opties: u kan kiezen voor fine dining in Ambar waar u de chef aan het werk ziet, dineren met zicht op de piste in El Grill of voor 'casita service' kiezen. Wat het ook wordt, u mag zich verwachten aan culinaire verwennerij! Sluit de dag af met een bezoek aan La Bodeguita del Centro, de ondergrondse wijnbar. 

Hoewel de hacienda ondertussen dienst doet als hotel, is de grote passie van de voormalige eigenaars nog steeds duidelijk aanwezig: paarden. Op het domein vindt u maar liefst 28 ruime stallen, fokpaarden, een zadelkamer en de grootse indoor piste van Centraal-Amerika. Er worden ritten georganiseerd voor alle niveaus.

Vanuit Hacienda AltraGracia kan u verder een bezoek brengen aan het Chirripo National Park, een daguitstap doen naar de Pacifische kust om walvissen te spotten of gaan hiken in het Manuel Antonio National Park. Ook mountainbiken, vogelspotten, ziplining, raften en yoga behoren tot de opties. En vergeet vooral geen bezoek te brengen aan de Auberge Spa, de grootste spa van Cenraal-Amerika!


  • Reizen naar Costa Rica Costa Rica
  • Hoofdstad San José
  • Munteenheid Colon
  • Tijdszone UTC -6
  • Taal Spaans

Kan u al niet wachten om naar Costa Rica te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak