Menu

Boutique hotel Lagarta Lodge

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Costa Rica samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Lagarta Lodge heeft een ideale ligging in Nosara, op het schiereiland Nicoya. Hier geniet u van het beste van twee werelden, begrenst door bossen en rivieren enerzijds en de Pacifische kust anderzijds. De eco-lodge verzorgt ook een weelderig privé natuurreservaat met prachtige mangrovebomen.

Aangekleed met abstracte kunst en een kleurenpalet dat rust en harmonie uitstraalt, zorgt uw kamer voor een gevoel van thuiskomen. Het hotel heeft drie soorten suites en kan uitpakken met privéterrassen die uitkijken op het omliggende groen.

De Costa Ricaanse chef Arturo durft de traditionele gerechten een vernieuwende wending te geven. Zijn heerlijke creaties zijn te proeven in het restaurant, het ruime terras biedt bovendien een mooi panorama op de Stille Oceaan. Voor een romantisch diner met zijn twee kunt u reserveren in de wine cellar. De Gecko Lounge staat bekend om zijn kleurrijke zonsondergangen, dé ideale plaats om uw dag te eindigen met een heerlijke tropische cocktail.

Leer alles over de inheemse planten en dieren van Costa Rica in het natuurreservaat van het hotel. Met een gids of alleen kunt u de duidelijk gemarkeerde paden door het woud volgen. Apen, wasberen, kleurrijke vogels en bloemen passeren de revue. Al fietsend, surfend of vanop een bootje verkent u de rest van het wondere schiereiland.

Na een stevige ontdekkingstocht ‘s morgens bent u welkom in de spa. Laat u verwennen door heerlijke massages, pedicures of schoonheidsbehandelingen met tropische aroma’s. Bereid u meteen ook voor op de vele soorten yoga die het hotel voorziet. De twee infinity pools en de jacuzzi nodigen uit om nog even te blijven hangen bij de schitterende vergezichten.

  • Reizen naar Costa Rica Costa Rica
  • Hoofdstad San José
  • Munteenheid Colon
  • Tijdszone UTC -6
  • Taal Spaans

Beleef Boutique hotel Lagarta Lodge

Amazing familiereis in Costa Rica

Beleef een vakantie vol avontuur

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Costa Rica te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak