Menu

Laba Laba Camps

Foto Saïna Saelens

Saïna Saelens

26/03/2024 11:54

Laba Laba Camps 

Ontdek de ongeëvenaarde schoonheid van Tanzania met Laba Laba Camps. In het hart van Tanzania, waar de natuur ongerept en wild is, bieden de Laba Laba Camps een naadloze samensmelting van luxe en avontuur.

Elk kamp, zorgvuldig genesteld in de meest adembenemende landschappen, nodigt uit tot een diepe duik in het rijke ecosysteem van Afrika, van de dynamische Grote Migratie tot serene, witte stranden en de ongerepte wildernis.

Laba Laba staat in het Yoruba voor 'vlinder', een symbool van transformatie en biodiversiteit, wat perfect de ethos van deze kampen weerspiegelt.

Elke locatie belooft een onvergetelijke ervaring: Siwandu biedt ongestoorde natuurbelevingen aan de waterkant, Jongomero staat bekend om zijn exclusieve wilderniservaring in Ruaha National Park, en Fanjove Private Island biedt een duurzame ontsnapping met zijn exclusieve strandvilla's.

Onze unieke reis, de Amazing luxueuze flying safari & barefoot chic @ Songo Songo, omvat verblijven in deze drie unieke kampen. Bereid je voor op een reis die niet alleen de schoonheid van Tanzania onthult, maar ook bijdraagt aan de bescherming van zijn ongekende natuur.

Met Laba Laba Camps geniet je van persoonlijke service, culinaire hoogstandjes en een reeks activiteiten die je dichter bij de wonderen van de natuur brengen.

Graag stellen we 3 van deze unieke kampen uitgebreid voor aan je:

Laba Siwandu Camp
Dit kamp biedt een persoonlijke en ongestoorde natuurbeleving, ideaal voor wie de hectiek van alledag wil ontvluchten. De luxe tenten, gelegen aan de waterkant, bieden volledige privacy en een unieke kans om wilde dieren te spotten vanuit het comfort van uw bed. Geniet van de natuur die ontwaakt bij zonsopgang of van een drankje bij zonsondergang op uw veranda. De verhoogde gemeenschappelijke ruimtes bieden een prachtig uitzicht en culinaire hoogstandjes, terwijl het zwembad en de ‘lazy safari’ ontspanning bieden na een spannende game drive.

Laba Jongomero Camp
Deze lodge in het Ruaha National Park in Tanzania biedt een exclusieve wilderniservaring met veel privacy. De lodge heeft luxe suites op houten platforms met rieten daken en privéterrassen voor dierenobservatie. Gasten kunnen ontspannen in een bush spa met vulkanisch water en genieten van persoonlijke service, begeleide safari’s en de rijke fauna van het park, waaronder olifanten en leeuwen, voor een memorabele safari.

Laba Fanjove Private Island
Het resort biedt een ontsnapping aan de realiteit met exclusieve strandvilla’s die natuur en lokale ambacht combineren, culinaire hoogstandjes van een Michelin-getrainde chef-kok, en diverse activiteiten zoals snorkelen en zeilen. De focus ligt op duurzaamheid en samenwerking met lokale gemeenschappen om het eiland te behouden.

Heeft de bovenstaande blog jouw interesse gewekt in de unieke ervaringen die Laba Laba Camps te bieden hebben?

Wacht dan niet langer om contact op te nemen! Onze ervaren Travel Designers staan klaar om jou te helpen bij het samenstellen van jouw ideale reis naar Zuid-Tanzania, eventueel gecombineerd met een luxueus strandverblijf.

Vertel ons uw dromen & wensen, wij zorgen voor de rest.