Menu

"De Phum Baitang is het mooiste hotel waar ik ooit verbleef!"

Foto Laura

Laura Van Caenegem

12/01/2024 12:39

Nanou is onze Azië-expert (lees Azië-fanaat). Wie aan haar desk komt zitten met vragen over Japan, Vietnam, Indië, China… kan zich aan een uitgebreid verslag verwachten van elke regio alle bezienswaardigheid. De passie waarmee Nanou haar klanten door het land leidt, nog voor ze ter plaatse zijn, is bijzonder groot. Ze heeft zelf dan ook al bijzonder veel van het verre continent mogen ontdekken. Haar favoriete bestemming? Japan, hoewel ze Indië en Laos in één adem zal mee vermelden. Haar favoriete hotel? Daar bestaat geen twijfel over: De Phum Baitang. Dat is het meest prachtige hotel waar ze ooit heeft mogen overnachten!

Siem Reap

Cambodja staat dan misschien wel niet in haar top 3, maar ook over dit land niets dan lof! Vooral omdat je hier één van de meest uitzonderlijke tempelcomplexen van Azië vindt, en we mogen eigelijk wel van de wereld zeggen. Siem Reap is de oude hoofdstad van het Khmer-rijk, Angkor. Angkor wat, de bekentste tempel is slechts één van de 90 tempels die het gebied beslaan. Ook Bayon, Ta Phrom en Angkor Thom zijn zeker de moeite waard om te bezoeken! Naast de tempels heeft deze stad nog veel meer te bieden. Het barst er van de heerlijke boutique hotels en goede restaurants en er heerst een heerlijke relaxte sfeer.

Phum Baitang

De ‘Place to be’ en de ideale toegangspoort om deze stad te gaan ontdekken is de Phum Baitang. Het prachtige hotel is opgezet als een traditioneel dorp, gelegen in een tropische omgeving van groene rijstvelden.

Het ontwerp van de houten villa’s is geïnspireerd door Cambodjaanse huizen. U heeft een privéterras of een eigen plungepool in de tuin om van de absolute rust te genieten. Het gebruik van hout en aardetinten zorgen voor een natuurlijke uitstraling, die perfect bij de natuurlijk omgeving past. Voel de authenticiteit van deze bijzondere plek in uw ruime, luxueuze kamer, terwijl u heerlijke lokale gerechten proeft in het restaurant en wanneer u geniet van de warme gastvrijheid en service, waarvoor de Cambodjanen bekend staan.

De pracht en exclusiveit van dit hotel onder woorden brengen is niet eenvoudig, laat de beelden vooral voor zich spreken!


 

Het prachtige Phum Baitang

Ontdek Phum Baitang

 

Het veelzijdige Cambodja

Ontdek Cambodja