Menu

Phum Baitang

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Cambodja samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Phum Baitang betekent 'het groene dorp' en verwijst naar de prachtige setting waarin dit bijzondere resort is gelegen: middenin tuinen en omgeven door rijstvelden. Het resort is ook opgezet als een dorp, met houten paalhuizen die volgens Cambodjaanse traditie zijn ingericht. Ook de gastvrijheid en service is zo warm en gemoedelijk als de Cambodjanen zelf. Phum Bataing is met recht een bijzonder verblijf, op een boogscheut van de magische tempels van Angkor en het centrum van Siem Reap. 

In het resort zelf hoeft u ook niet stil te zitten. Er is een fijn zwembad met een lengte van maar liefst 50 meter, een goed uitgeruste fitnesszaal en een fantastische spa. Het ontwerp van de vijfenveertig houten villa's is geïnspireerd door Cambodjaanse woonhuizen en zijn net als deze op palen gebouwd. 

Overdag kunt u voor een hapje en een drankje, waaronder huisgemaakte verse fruitsappen, terecht bij de Pool Bar. 's Avonds heeft u de keuze uit twee goede restaurants waar respectievelijk lokale en internationale gerechten op de menukaart staan. Vrijwel alle groenten en kruiden die in de maaltijden worden gebruikt, komen uit eigen tuin! De avonden brengt u comfortabel door in de Cigar & Cocktail Lounge, die is ondergebracht in de authentieke honderd jaar oude boerderij op het perceel. Vanuit uw rotan stoel geniet u met een smakelijk cocktail van het ondergaan van de zon, die langzaam achter de rijstvelden wegzakt.

  • Reizen naar Cambodja Cambodja
  • Hoofdstad Phnom Penh
  • Munteenheid Riel
  • Tijdszone UTC +7
  • Taal Khmer

Beleef Phum Baitang

Amazing Cambodja met z'n twee

Leuke combi van twee boeiende steden

Amazing Laos & Cambodja met z'n twee

Hoogtepunten van twee landen

Amazing familiereis in Laos & Cambodja

Luang Prabang & Siem Reap op hun best

Amazing honeymoon in Thailand & Cambodja

Avontuur, authenticiteit & ontspanning

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Cambodja te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak