Menu

Amazing Wildernis in Zambia met z'n twee

Bekijk meer foto's

Beste periode om te reizen

april tot augustus

Prijs

Vanaf € 16.340 p.p.

Ideale lengte van de reis

14-16 dagen

Wat mag u verwachten?

 • Laat u overdonderen door de majestueuze Victoria Falls
 • Beleef een ongerepte safari ervaring in Lower Zambezi en South Luangwa
 • Verblijf in unieke, luxueuze en kleinschalige lodges

Samen uw droomreis naar Zambia samenstellen? Onze Zambia expert Katrien helpt u graag verder.

Contacteer Katrien

U verkent tijdens deze reis de ongerepte natuurlijke schoonheid van Zambia. De verschillende parken van het land zijn weinig bekend en weinig bezocht, maar zeker de moeite waard. De reis start aan de majestueuze Victoria Falls. Ga het gigantische watergordijn van dichtbij gaan bewonderen voor u verder gaat naar de Lower Zambezi. Hier zal u langs de krokodillen en nijlpaarden varen terwijl u de vele kanalen, lagunes en eilanden gaat verkennen. Het laatste park is een van de mooiste van Afrika: South Luangwa. Er wachten indrukwekkende safari-dagen op u. Leeuwen, luipaarden, buffels en de puku kunnen op elk moment uw pad kruisen. 

Bereid uw reis uit met een citytrip in Johannesburg, Zuid-Afrika. Als een van de hoofdsteden van het land hangt er een energierijke sfeer die voor een leuk vakantiegevoel zorgt. U bezoekt er de historische bezienswaardigheden en kunt er het artistieke karakter ontdekken tijdens een stadswandeling langs de verborgen street art plekjes. De ideale afsluiter!

 • Reizen naar Zambia Zambia
 • Hoofdstad Lusaka
 • Munteenheid Zambiaanse Kwacha
 • Tijdszone UTC +2
 • Taal Engels
Prijs van deze reis:
vanaf € 16.340 p.p.

Inbegrepen in uw rondreis

 • Internationale vluchten
 • Binnenlandse airstrip vluchten inbegrepen in het landarrangement
 • Verblijf in hotels volgens het programma
 • Maaltijden zoals vermeld in het programma
 • Meet & Greet bij aankomst in Livingstone.
 • Activiteiten zoals vermeld

Niet inbegrepen in uw rondreis

 • Niet vermelde maaltijden
 • Fooien voor gidsen en chauffeurs
 • Persoonlijke uitgaven zoals dranken, souvenirs, etc.
 • Internationaal paspoort
 • Visum voor Zambia
 • Verzekeringen
 • Inentingen

Maak een afspraak

Voorgesteld reisschema

Onze expert staat u bij om dit schema volledig aan te passen naar uw wensen.

Dag 1
U neemt de heenvlucht naar Zambia.

Dag 2
U komt aan op de luchthaven van Livingstone waar u wordt verwelkomt door een vertegenwoordiger van onze lokale agent voor uw meet & greet. Transfer naar uw hotel.

Dag 3-4
Kies uit tal van boeiende activiteiten zoals begeleide wandelingen door de bush, een safari met een 4x4 voertuig, kajak excursies of spannende boottochten. Maar vergeet vooral niet een bezoek te brengen aan de wondermooie Victoria watervallen. Bewonder deze vanuit de lucht per helikopter of ULM, vanaf de rivier per boot of kano of te voet. Lokaal bekend als ‘Mosi-oa-Tunya’ ofwel ‘de rook die dondert’ zijn de majestueuze Victoria Falls een van de natuurlijke wereldwonderen op aarde die u gewoon moet gezien hebben. 

Dag 5
Vandaag volgt de transfer per vlucht van Livingstone naar de airstrip van Jeki. Transfer naar uw hotel in Lower Zambezi. Lower Zambezi is een schitterend nationaal park in zuidwestelijk Zambia. Langs ruige hellingen baant de Zambezi rivier zich een weg en biedt het een toevluchtsoord voor ontelbare wilde dieren. Er zijn vele kanalen, lagunes, zandbanken en eilanden langsheen de rivier met daarachter open vlaktes, bos en bush gebieden.

Dag 6-8
De flora en fauna van de Lower Zambezi zijn een lust voor het oog. Tijdens gamedrives, die zowel overdag als in het donker plaatsvinden, ziet u de mooiste dieren. Misschien nog wel veel specialer en avontuurlijker zijn de begeleide bushwalks. Als u tijdens een wandeling door het prachtige landschap ineens wild spot, geeft dat nog eens een extra kick.

Dag 9
U wordt na het ontbijt terug naar de airstrip van Jeki gebracht voor de vlucht naar South Luangwa. Dit natuurpark in het oosten is een van de allermooiste wildparken van Afrika. De Luangwa Rivier kronkelt van noord naar zuid door dit reservaat. Water is de levensader, langs de oever liggen vrijwel altijd groene rivierbossen. In het noordelijk deel van South Luangwa liggen slechts enkele lodges. Het park wordt niet bezocht door massa’s toeristen, de ongereptheid viert hier hoogtij.

Dag 10-12
South Luangwa National Park heeft heel wat moois te bieden. Maak uw keuze uit tal van boeiende uitstappen, gaan van schuilplaatsen om ongestoord en van nabij het voorbijtrekkende wildlife te fotograferen, game drives met slechts weinig andere voertuigen in de buurt, night drives om dieren te spotten die zich overdag niet laten blikken of walking safari's in een afwisselend en uniek landschap.

Dag 13
Einde van een prachtige safari. Neem de vlucht naar Lusaka waar u 1 nachtje verblijft alvorens door te vliegen naar Johannesburg.

Dag 14
U wordt naar de luchthaven gebracht voor de vlucht naar Johannesburg. Bij aankomst wordt u met een privé transfer naar uw hotel gebracht. Als economische en industriële hoofdstad van Zuid-Afrika staat Johannesburg bekend voor zijn levendige sfeer. De stad heeft een prominente rol gespeeld in de geschiedenis van Zuid-Afrika. Naast historische bezienswaardigheden heeft Johannesburg ook een levendige ‘art scene’.

Dag 15
Vandaag heeft u volop de tijd om de stad te gaan verkennen.

Dag 16
U wordt terug naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht huiswaarts. 


​​​​​​​​​​​​​​Einde van een onvergetelijke reis door Zambia.

Deze reis is een voorbeeldprogramma en kan steeds aangepast worden aan uw wensen.

Opgelet: indien u reist in het hoogseizoen, dient u rekening te houden met een supplement. 

 

Samen uw droomreis naar Zambia samenstellen?

Onze Zambia expert Katrien helpt u graag verder om samen met u uw droomreis op maat samen te stellen.

Contacteer Katrien

Verblijf in exclusieve hotels

The Peech

Johannesburg

Een historische villa modern gerenoveerd

Latitude 15°

Lusaka

Subtiele luxe in de hoofdstad

Tongabezi Lodge

Victoria Falls

Combineer romantiek en avontuur

Lion Camp

South Luangwa

Zoek de rust van de Luangwa Rivier op

Kan u al niet wachten om naar Zambia te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak