Menu

Amazing Combinatie Namibië, Botswana & Vic Falls

Bekijk meer foto's

Beste periode om te reizen

Het hele jaar door

Prijs

Vanaf € 5.460 p.p.

Ideale lengte van de reis

12-15 dagen

Wat mag u verwachten?

 • U overnacht in stijlvolle, kleinschalige lodges
 • Aanschouw de uitzondelijke Vic Falls
 • Namibië staat bekend voor zijn meest diverse natuur van Afrika
 • Op zoek naar het vele wildlife van Chobe National Park
 • Combinatie van 3 landen en Afrika ’s beste wildparken in 1 reis

Samen uw droomreis naar Botswana samenstellen? Onze Botswana expert Katrien helpt u graag verder.

Contacteer Katrien

Tijdens deze safari rondreis bezoekt u Afrika’s beste nationale parken met het meest uitgebreide wildleven en waanzinnige vergezichten. Start uw safari in Namibië met het Etosha National Park, een van de grootste reservaten in Afrika. Ga noordwaarts door de Caprivi strip naar het wereldberoemde Chobe National Park. Ongetwijfeld een hoogtepunt tijdens uw reis. Verken het avontuur tijdens de safari's vooraleer u verder rijdt naar de kers op de taart, de majestueuze Victoria Falls, een van wereld ’s natuurwonderen.

 • Reizen naar Botswana Botswana
 • Hoofdstad Gaborone
 • Munteenheid Pula
 • Tijdszone UTC +2
 • Taal Engels
Prijs van deze reis:
vanaf € 5.460 p.p.

Inbegrepen in uw rondreis

 • Verblijf in hotels volgens het programma
 • Maaltijden zoals vermeld in het programma (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner)
 • Meet and Greet bij aankomst in Windhoek met uitgebreide documentatiemap
 • Huurwagen, inclusief Premium Cover

Niet inbegrepen in uw rondreis

 • Niet vermelde maaltijden
 • Fooien voor gidsen en chauffeurs
 • Optionele tours en entreegelden nationale parken
 • Persoonlijke uitgaven zoals dranken, souvenirs, etc.
 • Internationaal paspoort
 • Verzekeringen

Maak een afspraak

Voorgesteld reisschema

Onze expert staat u bij om dit schema volledig aan te passen naar uw wensen.

Dag 1
U neemt de heenvlucht van Brussel naar Windhoek.

Dag 2
Bij aankomst op de luchthaven van Windhoek wordt u hartelijk verwelkomd door een vertegenwoordiger van onze lokale agent voor uw meet & greet. Hij/zij zal samen met u naar de balie van de verhuurmaatschappij gaan waar u de huurwagen ophaalt. Vervolgens verlaat u de hoofdstad en rijdt u naar het Waterberg plateau. Het Waterberg Plateau ligt op een uitzonderlijke locatie, 200 meter boven de vlaktes van de Kalahari in het oosten van Namibië. Door de dichte subtropische vegetatie vormt het een groot contrast met de andere parken van Namibië.

Dag 3
U rijdt verder door naar de zuidelijke ingang van Etosha National Park. In de namiddag kunt u reeds Etosha op eigen gelegenheid verkennen, of indien gewenst kunnen we een afternoon game drive georganiseerd door de lodge op voorhand voor u boeken.

Dag 4
Vrije dag voor game drives in Etosha National Park. Optioneel kunt u deelnemen aan een activiteit georganiseerd door uw lodge. Etosha is een van de grootste en bekendste wildparken van Afrika. In Etosha leeft vrijwel al het in Afrika voorkomend wild. U mag het park dus zeker zien als een van de hoogtepunten van uw reis! 

Dag 5
U rijdt door Etosha National Park naar Etosha East. Ga het park op uw eigen tempo door, maak stops aan de waterholes en houdt uw ogen op en voor het verstopte wild. 

Dag 6
Vandaag rijdt u verder richting het noordoosten naar Rundu als tussenstop om naar de Caprivi regio te rijden. Rundu is het ideale rustpunt tussen Etosha, de Caprivi en Chobe. Hier kunt u ook bijtanken. U geniet er van een prachtig uitzicht over de rivier en u ervaart enkele Portugese invloeden door de nabijheid van Angola.

Dag 7
U rijdt naar uw volgende bestemming, naar het begin van de Caprivi Strip, naar de Popa Falls. In het uiterste noordoosten van Namibië, ten noordoosten van Kavango, strekt zich de smalle Caprivistrook uit tot het vierlandenpunt van Namibië, Botswana, Zimbabwe en Zambia. Er is veel wild te vinden in de parken met als bekendste bezienswaardigheid de Popa Falls bij het Mahango Game Reserve.

Dag 8
U verblijft nog een dag nabij de Popa Falls. De Okavango Rivier buigt hier zuidwaarts richting Botswana via een aantal watervallen bij Popa. Verwacht geen spectaculaire waterverplaatsing zoals bij de Victoria Falls. De Popa Falls moet u meer zien als zogenaamde 'rapids'; stroomversnellingen.

Dag 9
U rijdt verder door naar het oostelijke deel van de Caprivi Strip, naar het Mudumu National Park. Dit park staat via het Linyanti moeras in open verbinding met het Chobe NP in Botswana. Samen met het stroomgebied van de Okavango rivier zijn dit gebieden die veel wilde dieren aantrekken.

Dag 10
U heeft vandaag vrij om het nationale park in te gaan op zoek naar antilopne, olifanten, buffels, nijlpaarden en krokodillen.

Dag 11
Het is een ruime drie uur rijden naar de grens met Botswana, Kasane.  U steekt de grens over en levert de huurwagen in op de luchthaven van Kasane. Vervolgens wordt u met een transfer naar uw lodge gebracht.

Dag 12
Het Chobe National Park is het op een na grootste nationale park in Botswana: Het beslaat ongeveer 11.700 vierkante kilometer. Hier bevindt zich een van de grootste concentraties wild van het Afrikaanse continent: ongeveer 120 000 dieren. Een volledige dag om deel te nemen aan activiteiten georganiseerd door de lodge.

Dag 13
Na uw ochtend game drive wordt u met een gedeelde transfer naar uw lodge bij de indrukwekkende Victoria Falls in Zimbabwe gebracht.

Dag 14
Vandaag heeft u een gegidst bezoek aan de Victoria Watervallen. De Victoria Falls zijn de breedste watervallen van Afrika. Niet alleen het aanschouwen van een brede rivier die in een kloof valt maar ook het geluid dat er mee gepaard gaat, maakt de Victoria Falls tot een onwaarschijnlijk mooi schouwspel. De minuscule waterdruppels die opstijgen zorgt in combinatie met de zon voor vele regenbogen.

Dag 15
U wordt met een transfer naar de luchthaven van Vic Falls gebracht voor uw vlucht huiswaarts. 

​​​​​​​
​​​​​​​
Einde van een onvergetelijke reis door Namibië en Botswana.

Deze reis is een voorbeeldprogramma en kan steeds aangepast worden aan uw wensen.

Opgelet: indien u reist in het hoogseizoen, dient u rekening te houden met een supplement. ​​​​​​​

 

Samen uw droomreis naar Botswana samenstellen?

Onze Botswana expert Katrien helpt u graag verder om samen met u uw droomreis op maat samen te stellen.

Contacteer Katrien

Verblijf in exclusieve hotels

Ilala Lodge

Victoria Falls

Op wandelafstand van de grootste watervallen van Afrika

Onguma Bush Camp

Etosha East

Een stijlvol Afrikaans verblijf

Divava Okavango

Popa Falls

Vergezichten rondomrond uw lodge

Etosha Safari Lodge

Etosha South

Verbluffende vergezichten vanuit elke hoek

Ontdek meer hotels

Andere interessante reizen

Amazing Botswana en Vic Falls met z'n twee

Het ongerepte Botswana en de unieke Vic Falls

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Botswana te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak