Menu

Amazing Chili met z'n Twee

Bekijk meer foto's

Beste periode om te reizen

september - oktober
april - mei

Prijs

Vanaf € 13.898 p.p.

Ideale lengte van de reis

20-22 dagen

Wat mag u verwachten?

 • Ontdek de levendige hoofdstad Santiago
 • Proef de lekkerste wijnen in Colchagua
 • Maak kennis met het mysterieuze Paaseiland
 • U verblijft in luxueuze, kleinschalige hotels
 • Chili is een fascinerende bestemming met spectaculaire en zeer diverse landschappen

Samen uw droomreis naar Chili samenstellen? Onze Chili expert Peter helpt u graag verder.

Contacteer Peter

Ontdek de diversiteit van Chili tijdens deze uitgebreide rondreis: van de bruisende hoofdstad Santiago tot het mysterieuze Paaseiland. Uw plaatselijke chauffeur-gids neemt u mee door de uiteenlopende wijken van Santiago en verder naar de wijnlanden om er heerlijke en wereldberoemde wijnen te proeven. Verken verschillende wijngaarden en -domeinen en geniet van de schoonheid van de natuur op en rond de gaarden. U reist verder naar een van de droogste gebieden op aarde, het gigantische woestijnlandschap van Atacama. Een groot verschil met de groene wijnranken, maar niettemin een prachtige streek! U heeft de keuze uit verschillende mogelijkheden om op verkenning te gaan. Met twee binnenlandse vluchten verandert u opnieuw 360° van omgeving. U landt in het Lake District, waar besneeuwde bergtoppen boven herderblauwe meren uitsteken: deze plek is schilderachtig. U bezoekt samen met uw gids stadjes aan het water en beklimt er de Osorno vulkaan, waar u beloond wordt met prachtige zichten. U eindigt uw reis met een bijzondere plek: het paaseiland. Een uniek eiland dat bekend staat om zijn mysterieuze moai-beelden. In uw karaktervolle hotels geniet u optimaal van uw omgeving in elk van deze streken. 

 • Reizen naar Chili Chili
 • Hoofdstad Santiago
 • Munteenheid Peso
 • Tijdszone UTC -3, UTC -4
 • Taal Spaans
Prijs van deze reis:
vanaf € 13.898 p.p.

Inbegrepen in uw rondreis

 • Verblijf in hotels volgens het programma
 • Transfers, tours in A/C wagen, tenzij anders vermeld in het programma
 • Excursies zoals vermeld in het programma: Full Day
 • Santiago City tour (privé); Full Day Matetic & Valparaiso (privé); 2 x Half Day A{cionados Premium Tour (privé); 2 x Halve dag prive-excursie via Tierra Atacama; Half Day
 • Frutillar & Puerto Octay (privé); Full Day Petrohue & Osorno Volcano (privé); 2 dagen prive-excursies op Paaseiland ia Hotel Hare Uta: 2 x halve dag of 1 x volledige dag per dag (privé – inbegrepen in Terevaka programma)
 • Easter Island Entrance Fee
 • Reisgids Chili

Niet inbegrepen in uw rondreis

 • Internationale en binnenlandse vluchten
 • Early check-in en late check-out
 • Lokale taksen
 • Niet vermelde maaltijden
 • Fooien voor gidsen en chauffeurs
 • Optionele tours
 • Persoonlijke uitgaven zoals dranken, souvenirs, etc.
 • Internationaal paspoort
 • Verzekeringen
 • De reservatie van de door u gekozen seat in het vliegtuig

Maak een afspraak

Voorgesteld reisschema

Onze expert staat u bij om dit schema volledig aan te passen naar uw wensen.

Dag 1
U neemt de heenvlucht naar Santiago in Chili. U komt de volgende dag aan op uw bestemming.

Dag 2
Bij aankomst wordt u opgewacht door uw privéchauffeur en -gids die u naar uw hotel in de stad zal brengen. De rest van de dag bent u vrij om uit te rusten van uw vlucht. 

Dag 3
Vandaag verkent u de stad met een privégids. U bezoekt de belangrijkste locaties waar de rijke geschiedenis van de stad heeft gespeeld. Santiago is de perfecte mix tusssen de oude koloniale stijl en een moderne architectuur, wat de stad tot een van de meest interessante steden van Zuid-Amerika maakt.

Dag 4
Er staat vandaag een daguitstap op de planning naar El Rosario Valley. U maakt er kennis met de beroemde Chileense wijnen. Ook Valparaiso mag zeker niet in uw reisplanning ontbreken. U verkent de stad met een privégids. 

Dag 5
U reist verder naar de wijnlanden, richting de Colchagua-vallei. U wordt met een transfer naar uw hotel gebracht. Onderweg kan u halt houden in Santa Cruz om te lunchen. U heeft de rest van de dag vrij om van uw prachtige hotel en het uitzicht te genieten.

Dag 6
Een eerste verkenning van deze mooie wijnstreek. U ontdekt het beste van wat de Chileense wijnstreek te bieden heeft langsheen de Ruta del Vino "Colchagua Aficionados Premium'. 

Dag 7
Ook vandaag staat een hele dag in het teken van de wijn. U zet de Ruta del Vino verder en bezoekt nog 3 wijngaarden. 

Dag 8
U wordt deze morgen opgehaald voor de transfer naar de luchthaven. U neemt de binnenlandse vlucht naar Calama in San Pedro de Atacama. Bij aankomst wordt u met een gedeelde transfer naar uw hotel gebracht. U heeft de rest van de dag vrij. 

Dag 9-10
Het hele noorden van Chili bestaat uit reusachtig woestijnlandschap en staat gekend als de droogste plaats op aarde. Toch wemelt het er van het leven.Tijdens uw verblijf in Atacama Desert zijn er tal van mogelijkheden om deze fascinerende regio te verkennen, te voet, te paard, op de fiets of met de auto. De gidsen peilen naar uw interesses en stellen een aantal boeiende activiteiten voor. 

Dag 11
U wordt naar de luchthaven van Calama gebracht met een gedeelde transfer. Hier neemt u de vlucht naar Santiago waar u 1 nacht verblijft nabij de luchthaven. 

Dag 12
Vandaag neemt u de vlucht van Santiago naar Puerto Montt in Lake Dristrict. Bij aankomst wordt u met een privétransfer naar uw hotel in Puerto Varas gebracht. Het Chileense meren gebied is een schilderachtige regio met besneeuwe bergtoppen, helderblauwe meren en pittoreske dorpjes. 

Dag 13
Met uw privégids verkent u frutillar & Puerto Octay. Na een bezoek aan Llanquihue gaat u verder naar Frutillar Alto, waar u het German Colonial Museum kan bezoeken. Frutillar is gesticht door de Duitsers wat duidelijk te merken is aan de lokale keuken. Puerto Octay, gelegen aan de noordelijke rand van het Llanquihue-meer, is bekend om zijn gevarieerde architectuur. U keert terug naar Puerto Varas, waar u geniet van een vrije namiddag. 

Dag 14
U vertrekt vanuit de stad Puerto Varas en rijdt langs de monding van de Rio Pescado en de dorpen La Poza en Los Riscos, tot u Ensenada bereikt. Ensenada is een klein dorp van waaruit de beklimming van de vulkaan Osorno begint. Geniet onderweg naar het Ski y Montaña Volcan Osorno Center van de adembenemende panorama's. De tocht eindigt bij het Todos los Santos-meer. U keert terug naar Puerto Varas. 

Dag 15
U wordt met een privétransfer naar de luchthaven van Puerto Montt gebracht. Hier neemt u de vlucht naar Santiago. U verblijft opnieuw 1 nacht nabij de luchthaven. 

Dag 16
Tijd om het unieke Paaseiland te ontdekken. U neemt de vlucht naar Hanga Roa op Paaseiland. Bij aankomst wordt u met een gedeelde transfer naar uw hotel op het eiland gebracht. 

Dag 17-18
Tijdens uw verblijft heeft u de keuze uit activiteiten aangeboden door uw hotel. Tijdens rustige of meer avontuurlijke wandelingen, het duiken of snorkelen, of tochten per wagen ontdekt u het fascinerende Paaseiland. Naast de bekende moai-beelden, biedt het eiland ook een unieke cultuur, een hoog einde van de wereld gevoel en magnifieke vulkanische landschappen. 

Dag 19
U wordt vandaag met een transfer naar de luchthaven van Hanga Roa gebracht waar u de vlucht terug naar Santiago neemt voor een laatste overnachting. Bij aankomst wordt u met een privétransfer naar uw hotel gebracht. 

Dag 20
Einde van een onvergetelijke reis! Geniet nog van een vrije voormiddag in uw hotel. U wordt met een privétransfer naar de luchthaven gebracht voor uw terugreis naar huis. Aankomst de volgende dag. 

Einde van een Amazing rondreis door Chili

Deze reis is een voorbeeldprogramma en kan steeds aangepast worden aan uw wensen.

​​​​​​​Opgelet: indien u reist in het hoogseizoen, dient u rekening te houden met een supplement. ​​​​​​​​​​​​​​

 

Samen uw droomreis naar Chili samenstellen?

Onze Chili expert Peter helpt u graag verder om samen met u uw droomreis op maat samen te stellen.

Contacteer Peter

Verblijf in exclusieve hotels

Vina Vik Chile

Wijnlanden

Uniek, luxueus en puur genieten

Tierra Atacama Hotel & Spa

San Pedro de Atacama

Luxe in de woestijn

Altiplanico Rapa Nui

Paaseilanden

Te midden van de natuur ❤️

Cumbres Puerto Varas

Puerto Varas

Uitzicht over de Osorno-vulkaan

Ontdek meer hotels

Andere interessante reizen

Amazing Chili met z'n twee inclusief Calafate

Ervaar de woeste onherbergzaamheid

Amazing Chili van zuid naar noord

6.500km Chili van onder naar boven

Amazing rondreis in Argentinië

Inclusief het Noord-Westen

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Chili te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak