Menu

Victoria Falls Hotel

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Zimbabwe samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Het Victoria Falls Hotel ligt in het Victoria Falls National Park vlakbij de Victoria watervallen in Zimbabwe. Dit koloniale hotel is gebouwd in 1904 en staat bekend als ‘The Grand Old Lady of the Falls'. Het majestueuze hotel ligt te midden van tropische tuinen en zonnige gazons, en op slechts tien minuten loopafstand van de legendarische watervallen.

Het Victoria Falls Hotel is in Edwardiaanse stijl ingericht met klassiek meubilair en nostalgische decoratie die doet terugdenken aan de koloniale periode van Zimbabwe. Al meer dan een eeuw lang ontvangt Victoria Falls Hotel gasten van over de hele wereld en het hotel is hier dan ook uiterst bedreven in.

Victoria Falls Hotel beschikt over kamers en suites die zijn onderverdeeld in: Standard Rooms, Deluxe Rooms, Standard Suites, Honeymoon Suites en de Royal Suite. De inrichting van de kamers en suites verschilt, maar is overal koloniaal Edwardiaans. De themakleuren van de verschillende decors varieert van lichtblauw tot crème en overal zorgt antiek houten meubilair voor een comfortabel verblijf. U beschikt in iedere kamer of suite over een goed uitgeruste badkamer.

  • Reizen naar Zimbabwe Zimbabwe
  • Hoofdstad Harare
  • Munteenheid Zimbabwaanse dollar
  • Tijdszone UTC +2
  • Taal Engels

Enkele foto's


Beleef Victoria Falls Hotel

Luxe safari rondreis in Zimbabwe

Geef u over aan de wonderen der natuur

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Zimbabwe te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak