Menu

The Hide Safari Camp

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Zimbabwe samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Het bekende en geliefde Hide Safari Camp ligt in Hwange Nationaal Park, Zimbabwe‘s grootste wildreservaat. De regio staat bekend om zijn grote kuddes olifanten en de meer dan 100 diersoorten die er leven. De garantie voor een onvergetelijke safari-ervaring.

The Hide heeft verschillende verblijven voor zijn gasten. Zo is er de Main Lodge met ruimte voor twintig gasten die in luxueus uitgevoerde tenten kunnen verblijven. Elke tent heeft een eigen in-of outdoor badkamer en veranda met uitzicht op de omliggende vlakte met waterput.

Tom’s Little Hide is perfect voor exclusieve familiesafari’s. In het luxueuze safarihouse verblijven tot zes volwassenen in drie prachtige en-suite safarikamers. Inclusief eigen eetkamer, salon en een dompelbad. De Little Hide is uiterst geschikt voor families met jonge kinderen.

In de Private Hide staat de tijd stil en stopt de safari nooit. Met een 360-graden zicht en de nabije waterput is dit verblijf een spectaculaire locatie, weg van alles. Hier bekijkt u in alle stilte en rust het wildleven, dineert u in exclusiviteit en geniet u na van uw dag aan het kampvuur.

The Hide heeft zo’n vier safari-activiteiten per dag waaronder game drives en begeleide bushwandelingen. The Hide bouwde ook een ondergrondse tunnel naar een verscholen plek met prachtig uitzicht op een grote waterput. ’s Avonds komen olifanten en vele andere dieren er drinken. U hebt het gevoel de dieren te kunnen aanraken.

  • Reizen naar Zimbabwe Zimbabwe
  • Hoofdstad Harare
  • Munteenheid Zimbabwaanse dollar
  • Tijdszone UTC +2
  • Taal Engels

Enkele foto's


Beleef The Hide Safari Camp

Luxe safari rondreis in Zimbabwe

Geef u over aan de wonderen der natuur

Zimbabwe tijdens Green Season

Unieke aanbieding!

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Zimbabwe te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak