Menu

Bumi Hills Safari Lodge & Spa

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Zimbabwe samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Bumi Hills Safari Lodge & Spa beschikt over een van Afrika's mooiste wildernislocaties. Gelegen op een afgelegen heuvel biedt de lodge een schitterend uitzicht over het uitgestrekte Lake Kariba. Bumi is gemakkelijk bereikbaar met een klein vliegtuig of per boot, zodat u snel in het paradijs belandt zonder de stress van een lange reis. U wordt verwelkomd in luxe door een team van medewerkers dat er feilloos, gepassioneerd en vastbesloten voor zorgt dat uw verblijf voor altijd in uw geheugen gegrift is.

De Bumi Hills Safari Lodge heeft een totaal van twintig kamers, allemaal met uitzicht over het meer. Tien van de kamers zijn premium kamers met balkon. De andere tien zijn tuinkamers met privéterrassen. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning 's nachts en overdag op aanvraag.

Het middelpunt is de prachtige infinity pool die zich eindeloos lijkt te mengen met de horizon van het meer. Het zwembad is omgeven door intieme terrassen voor een uitgebreide wining en dining. De lodge interieurs zijn prachtig afgewerkt in een mix van hedendaagse Westerse en Afrikaanse stijlen. Met uitzicht op Lake Kariba hebt u in de Spa de gelegenheid om uzelf te verwennen met een visueel zintuiglijke ervaring als geen ander.

Bumi Hills is de thuis van leeuwen, luipaarden, grote kuddes olifanten, buffels, en verschillende antilopen. In het meer rond de lodge zwemmen prachtige vissen (brasem en tijgervissen) in overvloed. Vogels en culturele ervaringen zijn er ook in overvloed. Kortom, deze lodge is een droom honeymoon bestemming. Ervaar deze ongelooflijke setting terwijl u geniet van speciale momenten met uw partner, omringd door het meer en een groot aantal wilde dieren!

  • Reizen naar Zimbabwe Zimbabwe
  • Hoofdstad Harare
  • Munteenheid Zimbabwaanse dollar
  • Tijdszone UTC +2
  • Taal Engels

Beleef Bumi Hills Safari Lodge & Spa

Amazing Zimbabwe met z'n twee

Ongerepte safaribestemming

Amazing flying special in Zimbabwe

Ontdek een spectaculaire wildernis

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Zimbabwe te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak