Menu

Wij zijn op zoek naar een (Senior) Traveldesigner

  • Home
  • Wij zijn op zoek naar een (Senior) Traveldesigner

Senior reisadviseur.

Creatie en verkoop van unieke reizen op maat.

​​​​​​​Fulltime of 4/5. Regio Meise.

Boeit de wereld jou ook zo enorm? Wil je graag in een team van enthousiaste collega's de mooiste reisdromen van jouw klant waarmaken? Wil je veel leren en je volledig onderdompelen in een amazing reiswereld? Dan ben je meer dan welkom bij ons!

We zijn in hoofdzaak op zoek naar collega's voor ons nagelnieuwe kantoor in Meise, van waaruit Nederlandstalige klanten uit regio Brussel bedienen.

Onze kantoren (Gent, Antwerpen, Brussel-Meise) zijn sterk verbonden met elkaar. Iedereen werkt op hetzelfde platform en we delen graag onze kennis met elkaar. 

Interesse in onze amazing wereld? Contacteer ons dan snel!

​​​​​​​

Wie is Amazing Destinations?

Amazing Destinations is een reisorganisatie, gespecialiseerd in high end à la carte reizen, in hoofdzaak naar verre bestemmingen. We werken rechtstreeks met onze agenten in het buitenland zodat we snel kunnen schakelen. 

We richten ons tot 45+ klanten, die door hun drukke leven geen tijd hebben voor de organisatie van hun reis. Wij willen voor hen een professionele partner zijn die garant staat voor een zorgeloze vakantie. We regelen elk detail voor hen. 

We zetten sterk in op digitalisering. Dankzij een travelplan builder werken we professionele offertes uit, die een klant ook via een persoonlijke weblink kan raadplegen. De klant kan zijn reis ook volgen op een persoonlijke app. 


Met de eerste 5 letters van het alfabet maken wij het verschil:

A – We gaan op zoek naar authentieke ervaringen. Ver weg van massatoerisme. 

B – We werken uitsluitend met boutiquehotels, waarbij boutique niet slaat op de grootte van het hotel maar op de grootte van de persoonlijke service. 

C – We houden van dat tikkeltje meer, chique, zo moet het zijn. Geen bling bling, maar authentieke klasse. 

D – Duurzaamheid, alles met respect voor de lokale cultuur. Geen wandelingen met leeuwen, geen ritjes op olifanten. Ga into the wild en ontdek het pure verhaal.

E – Expertise.  Onze travel designers regelen alles , tot in het kleinste detail, zodat de klant voluit kan genieten met zijn partner, familie of vrienden. 

Het merendeel van onze reizen kopen wij rechtstreeks aan in het buitenland. Door onze rechtstreekse internationale contacten kunnen we sneller en gedetailleerder  werken. Wij laten ons inspireren op de grote internationale beurzen van Pure, ITLM, ITB, Indaba, …. Maar niets kan tippen aan wat we zelf gescreend hebben. We reizen dan ook zelf veel om up to date te blijven.


Jouw functie

Je creëert voor je klant de perfecte a la carte droomreis, een Memory For Life, naar elke uithoek van de wereld.

Je behandelt aanvragen van potentiële klanten en handelt het volledige verkoopproces af. Jij bent het aanspreekpunt, voor, tijdens en na de reis van de klant. Aanvragen komen binnen via persoonlijk bezoek op kantoor, telefoon, e-mail en web. 


Jouw profiel

  • Je bent stressbestendig, hebt orde, werkt nauwkeurig en bent verantwoordelijk voor de opvolging van je dossiers.
  • Je kan een grote dosis administratief werk aan, wat gepaard gaat met de creatie van je à la carte reizen.
  • Je bent nieuwsgierig en gepassioneerd door verre reizen, je hebt zelf de halve wereld afgereisd en wil dolgraag deze ervaringen delen en uitwerken voor klanten. Ervaring in de reissector is een pluspunt.
  • Je bent vlot en communicatief en je bent gewoon om op een professionele servicegerichte manier met klanten om te gaan.
  • Je staat in constant contact met je klant en leveranciers (90% gevestigd in het buitenland). Je communiceert vlot en foutloos in het Nederlands en Engels.
  • Je bent commercieel en slaagt erin een vertrouwensrelatie uit te bouwen met je klant.
  • Je werkt fulltime of 4/5. Op termijn ben je bereid 1 keer in de maand op zaterdag te werken van 09.30 u tot 15.00 u.


Aanbod

We leiden je intern en extern op en beschikken over een uitgebreide performante backoffice. De kantoren staan met elkaar in contact en werken op hetzelfde Amazing Destinations platform. 

Je werkt in een boeiende en leerrijke wereld in een aangename omgeving, omringd door een team van collega’s met dezelfde passie. 

We bieden je een mooie verloning aan, aangevuld met maaltijdcheques, ecocheques en voordelen verbonden specifiek aan de reissector. Gedeeltelijk thuiswerk is bespreekbaar.


Interesse

Enthousiast?

Stuur dan je motivatiebrief en cv door per e-mail ter attentie van Inge Van Lysebeth via inge@amazingdestinations.be

We hopen je snel te mogen verwelkomen!