Menu

Actie en avontuur in Basilicata

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Italië samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Ongerepte stranden, bergachtige landschappen en charmante dorpjes, dat is wat u kan verwachten als u naar Basilicata reist. Deze regio, die zich situeert tussen de hak en de punt van de laars, is nog vrij onbekend bij toeristen. Als u het authentieke Italië wil ontdekken, dan is dit de provincie waar u heen moet.

Basilicata is een betoverend gebied om te ontdekken! In het ruige binnenland strekt het Parco Naturale di Gallipolli Cognato e Dolomiti Lucane zich uit. Elke sportliefhebber haalt zijn hart op in deze geweldige omgeving! In plaats van een grote omweg of een vermoeiende wandeling te maken langsheen steile hellingen en rotsen kan u een adembenemende vlucht maken over het dal aan de kabel van de Volo d’Angelo. Het is een van de snelste ziplines ter wereld, u vliegt met een snelheid van 120km/u over valleien en ravijnen. Avontuur gegarandeerd!

Wilt u nóg meer avontuur tijdens uw rondreis, trotseer dan het wild stromende water in de Gola del Lao in een felgekleurde rubberboot. Samen met een ervaren gids is het geen probleem om langsheen de kolkende golven en de gigantische keien te slalommen. De rivier stroomt dwars door Parco Nazionale del Pollino, het op een na grootste natuurpark van Europa. De ongerepte natuur en de bergachtige landschappen zijn zeer fotogeniek!

  • Reizen naar Italië Italië
  • Hoofdstad Rome
  • Munteenheid Euro
  • Tijdszone UTC +2
  • Taal Italiaans

Enkele foto's


Beleef Actie en avontuur in Basilicata

Amazing honeymoon in Basilicata & Puglia

Sprookjesachtige romantiek in Zuid-Italië

Amazing familiereis in Basilicata & Puglia

Avontuur in het ongerepte zuiden

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Italië te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak