Menu

The Margi

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Griekenland samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Voor wie graag in stijl logeert, is het sfeervolle boetiekhotel The Margi een uitstekende keuze. Het hotel ligt in het mondaine Vouliagmeni op een boogscheut van Athene. Vouliagmeni dankt zijn naam aan een meertje met geneeskrachtige bronnen en ligt aan een mooie baai verbonden met een lang groen schiereiland met verschillende stranden. Mede door zijn reputatie van zien en gezien worden, kent Vouliagmeni bovendien een bijzonder geanimeerd en gevarieerd avond- en nachtleven. Restaurants, bars en clubs, vaak aan het strand, rijgen zich er aan elkaar.

The Margi ligt vrij rustig op zo’n 150 meter van de zee en het strand. De keuken is er voortreffelijk. Ingrediënten komen van de eigen boerderij, authentieker dan dit wordt het niet. Het professionele personeel en het prachtige design van het hotel maken het plaatje compleet.

Alle 89 kamers zijn comfortabel ingericht met zachte kleuren en een design met koloniale, mediterrane en etnische invloeden. Elke kamer vangt een glimp op van de zee, het zwembad of de heerlijk groene omgeving.

  • Reizen naar Griekenland Griekenland
  • Hoofdstad Athene
  • Munteenheid Euro
  • Tijdszone UTC +2, UTC +3
  • Taal Grieks

Enkele foto's


Beleef The Margi

Amazing luxe in Athene en de Peloponnesos

Hoogmis van de Griekse beschaving

Amazing islandhopping Paros, Naxos en Kreta

Verblijven in top-luxe hotels

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Griekenland te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak