Menu

Le Méridien Bora Bora

Samen uw droomreis naar Society Eilanden samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Welkom in La Orana, en le Méridien Bora Bora, een spectaculair eilandverblijf. Het luxueuze hotel werd pas gerenoveerd en is gelegen aan een privélagune. De ideale plek om uw huweijksreis af te sluiten! 

Le Méridien heeft voor elk wat wils. Zo zijn er bungalows op het strand, over het water en beach villa's met een privézwembad. Uit eender welk verblijf heeft u een magnifiek uitzicht over de lagune en het dromerige Bora Bora. De kamers zijn afgewerkt met hoogwaardige houtmaterialen en hebben een badkamer met ligbad.

Eten doet u in een van de drie restaurants. Wie op zoek is naar de authentieke Polynesische keuken moet bij le Tipanie zijn. Te Ava ligt op het strand en is ideaal voor een lichte lunch. Bij Hapaina ontdekt u de Polynesische keuken in tapasvorm. Verder zijn er ook nog twee bars. 

Naast restaurants zijn er een pak andere faciliteiten zoals een fitness en wellness. Wie de wonderbaarlijke onderwaterwereld wil ontdekken, moet in het duikcentrum zijn. Tenslotte zijn er twee zwembaden die overlopen in de laguna en omringd zijn door het bountystrand. 

  • Reizen naar Tahiti en Bora Bora Society Eilanden
  • Hoofdstad Papeete
  • Munteenheid Franq Pacifique
  • Tijdszone UTC -10
  • Taal Frans, Tahiti

Beleef Le Méridien Bora Bora

Reizen naar de Society Eilanden in Frans Polynesië

Paradijselijke eilanden in Frans Polynesië

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Society Eilanden te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak