Menu

Monaci delle Terre Nere

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Sicilië samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Het 18de-eeuwse Monaci delle Terre Nere is genesteld op de hellingen van de Etna-vulkaan. Het luxueuze charmehotel, gelegen op het platteland, biedt u prachtige verzichten op de vulkaan en de Ionische zee. Een waar pareltje om te ontdekken en een van de mooiste hotelbelevingen op het eiland.

Monaci delle Terre Nere biedt de keuze tussen verschillende kamers, suites en villa’s voor uw verblijf. Elke accommodatie heeft z’n eigen unieke stijl, kenmerken en faciliteiten. De luxueuze verblijven werden ontworpen met aandacht voor authenticiteit en lichtinval. De kamers liggen verspreid over het 25-hectare grote landgoed. Sta versteld van de prachtige originele houten plafonds, lavastenen muren en intimiteit van de kamers. Ervaar ultieme luxe in een prachtig gedecoreerde kamer, suite of villa.

Start uw dag met een organisch ontbijt in de tuin, maak vervolgens een wandeling doorheen de wijngaarden, ontdek de boerderij van het hotel en rust in de namiddag uit aan het zwembad of boek een massage in het wellness center. ’s Avonds kan u lekker dineren in het ‘Locanda Nerello Restaurant’ en de ware betekenis achterhalen van slow food. Na het diner is het tijd om de lokale grappa, likeuren en cocktails te proeven in de exclusieve ‘Convivium Bar’ met Siciliaanse muziek op de achtergrond.

  • Reizen naar Sicilië Sicilië
  • Hoofdstad Palermo
  • Munteenheid Euro
  • Tijdszone UTC + 1
  • Taal Italiaans, Siciliaans

Beleef Monaci delle Terre Nere

Amazing Sicilië met z'n twee

Verblijven in Relais et Châteaux-hotels!

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Sicilië te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak