Menu

Il San Corrado hotel

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Sicilië samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Il San Corrado di Noto is een fonkelnieuw luxeresort op het Siciliaanse eiland. Het exclusieve resort situeert zich in de prachtige Val di Noto, schitterende panoramische verzichten op de weidse omgeving zijn gegarandeerd! Il San Corrado is ondergebracht in een voormalig landhuis van prins Nicolaci.

De 26 suites, waarvan 2 met privézwembad, hebben allemaal een grote patio. De ruime kamers bieden alle luxe en comfort en werden met oog voor detail ingericht. Om rust te garanderen werd er gewerkt met natuurlijke materialen zoals hout en marmer, en natuurlijke kleurencombinaties.

Start uw dag met een yogasessie onder leiding van een professionele instructeur of in de perfect uitgeruste fitness van het resort. Neem in de namiddag deel aan een tennistornooi of breng een bezoek aan de privé beach club Il San Corrado di Noto. Het resort beschikt verder over twee unieke zwembaden waarin u te allen tijde een verfrissende duik kan nemen. Voor het diner heeft u de keuze uit het ‘Gourmet Restaurant’ voor een verfijnde maaltijd of ‘The Hosteria Grill’, waar u typische Siciliaanse gerechten proeft.

  • Reizen naar Sicilië Sicilië
  • Hoofdstad Palermo
  • Munteenheid Euro
  • Tijdszone UTC + 1
  • Taal Italiaans, Siciliaans

Beleef Il San Corrado hotel

Amazing Sicilië met z'n twee

Verblijven in Relais et Châteaux-hotels!

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Sicilië te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak