Menu

Six Senses Zil Pasyon

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Seychellen samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Six Senses staat synoniem voor verleidelijk mooie strandhotels en Zil Pasyon is een prachtige aanvulling op de collectie. Dit luxe boutique resort is gelegen in het noorden van het privé-eiland Félicité en wordt omringd door inheemse bomen, wilde stranden en enorme granieten rotsblokken.

In het tropische woud liggen 30 villa’s en 17 hyperluxueuze residenties in 007-stijl. De villa's zijn allemaal zorgvuldig gepositioneerd op de granieten kliffen waardoor u geniet van de ultieme privacy met een prachtig terras en privézwembad die uitkijken op de Indische Oceaan. De villa's hebben hun eigen wijnkelder en een 24-uur butlerservice, zodat uw verblijf zo comfortabel mogelijk verloopt. Dankzij het gebruik van houten balken, blauwe accenten en grote ramen omarmen de villa's de omliggende natuur.

Six Senses Zil Pasyon biedt 6 fantastische restaurants met een grote verscheidenheid aan keukens en stijlen. Van de intieme Chef's Kitchen tot The Wine Vault, u vindt hier zeker uw ding. Het hotel maakt optimaal gebruik van de privacy van het eiland en heeft een zwembad direct aan de waterkant, evenals drie prachtige stranden. Het Experience Center kan tal van activiteiten organiseren, zoals duiken en boottochten naar naburige eilanden. Een Six Senses Spa mag natuurlijk niet ontbreken. De luxe spa is geïnspireerd op de natuurlijke omgeving en ligt verscholen tussen de rotsblokken.

  • Reizen naar Seychellen Seychellen
  • Hoofdstad Victoria
  • Munteenheid Roepie
  • Tijdszone UTC +4
  • Taal Engels, Frans, Creools

Beleef Six Senses Zil Pasyon

Amazing luxe in de Seychellen

Exclusiviteit & ultieme privacy

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Seychellen te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak