Menu

North Island

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Seychellen samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Sta eens stil bij waar u zich bevindt: op een piepklein eiland midden in de Indische Oceaan, bijna 1000 kilometer van het dichtstbijzijnde continent. North Island is een exclusief en eigentijds tropisch oord dat ultieme barefoot luxe biedt. U bereikt het eiland per helikopter en zult versteld staan van de ongeëvenaarde service.

Langs het strand zijn 11 enorme villa's neergeplant in een doordachte naturalistische stijl. De open structuur, de gigantische ruimte en de privacy maken dit de ideale hideaway. Binnenin werd gebruik gemaakt van steen, hout, riet en lokale decoraties. Vanaf het ruimte terras geniet u van de prachtige omgeving terwijl uw butler elk moment van de dag voor u klaar staat.

De keuken van North Island is gebaseerd op de allerbeste natuurlijke producten. In overleg met de chef geniet u elke dag van een verrassend menu. De spa, La Vie by Goldhands, ligt op een prachtige locatie met uitzicht op de oceaan en de indrukwekkende kliffen. Ontdek het magische eiland tijdens een van de voorgestelde activiteiten. Te voet, met de fiets of met een golfbuggy… aan u de keuze! Alle activiteiten hebben een minimale impact op het milieu en bieden tegelijkertijd plezier en ontspanning.

  • Reizen naar Seychellen Seychellen
  • Hoofdstad Victoria
  • Munteenheid Roepie
  • Tijdszone UTC +4
  • Taal Engels, Frans, Creools

Beleef North Island

Amazing luxe in de Seychellen

Exclusiviteit & ultieme privacy

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Seychellen te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak