Menu

L’Archipel

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Seychellen samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

L’Archipel is een kleinschalig boutique hotel dat uitkijkt over de prachtige baai van Côte d’Or, in het zuiden van Praslin. Gelegen in een kleurrijke en exotisch geurende tropische tuin zijn de uitzichten adembenemend. Kortom, charme troef bij L’Archipel: het perfecte adres voor koppels die op zoek zijn naar een intiem adres.

De 30 kamers en suites liggen verdeeld over grote villa’s die uitkijken op het strand van Anse Gouvernement. Dit supergezellige hotelletje wordt nog steeds door een familie, vader en zoon, gerund en dat merkt u aan de zeer persoonlijke aanpak. Alle kamers zijn recent vernieuwd: de superior kamers liggen tegen de heuvelflank en de deluxe kamers bieden een prachtig zicht op zee.

Ook op culinair vlak komt u niks tekort. In hoofdrestaurant ‘La Feuille d’Or’ geniet u van verfijnde creoolse gerechten en in ‘La Gigolette’ kan u terecht voor een vers ontbijtbuffet, lunch en diner à la carte met als specialiteit vis en zeevruchten. L'Archipel is zowel een charmante plek om te ontspannen als een ideale uitvalsbasis om de natuurlijke schoonheid van Praslin en de nabijgelegen eilanden te verkennen.

  • Reizen naar Seychellen Seychellen
  • Hoofdstad Victoria
  • Munteenheid Roepie
  • Tijdszone UTC +4
  • Taal Engels, Frans, Creools

Beleef L’Archipel

Amazing honeymoon in de Seychellen

Dé perfecte huwelijksreisbestemming

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Seychellen te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak