Menu

Four Seasons Resort Mahé

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Seychellen samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Het Four Seasons Resort is gelegen op een steile, beboste heuvel aan de zuidkust van Mahé, grenzend aan de baai van Petite Anse. Het hotel strekt zich uit over een weelderig domein van 69 hectare met uitzicht op de Indische Oceaan. Als een van de meest luxueuze hotels in de Seychellen, biedt het resort de meest private strandervaring op het eiland Mahé.

De 67 villa’s op palen en suites zijn tegen de heuvelrug gebouwd, tussen de granietblokken en dichte vegetatie. De inrichting is vrij formeel en in een Europese-koloniale stijl. Alle villa’s beschikken over een eigen terras en vanuit uw privézwembad geniet u van een prachtige zonsondergang.

Het hotel biedt een fantastische en persoonlijke service, zoals het een Four Seasons hotel betaamt. Elke villa heeft zijn eigen “guardian angel” die de gasten in eigen taal aanspreekt en bijstaat. In de restaurants vindt u zowel Europese als Aziatische en creoolse gerechten van gastronomische kwaliteit. Dit bijzondere adres biedt u een adembenemend kader, een betoverend zicht, een uitmuntende service, … Wat wil een mens nog meer?

  • Reizen naar Seychellen Seychellen
  • Hoofdstad Victoria
  • Munteenheid Roepie
  • Tijdszone UTC +4
  • Taal Engels, Frans, Creools

Beleef Four Seasons Resort Mahé

Amazing Island Hopping in de Seychellen

Combinatie van drie eilanden

Amazing luxe honeymoon in de Seychellen

Ontdek de Inner & Outer Islands in stijl

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Seychellen te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak