Menu

Domaine de L'Orangeraie

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Seychellen samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Het Domaine de l’Orangeraie is een charmant boutique hotel gelegen in het hart van een mooie tropische tuin op het eilandje La Digue. ‘Home away from home’ is een perfecte omschrijving van dit hotel. Het is een plaats van rust en stilte en een ideale uitvalsbasis om de spectaculaire granietformaties en parelwitte droomstranden van La Digue te ontdekken, een van de meest idyllische plekjes op de wereld.

De 63 villa's van Le Domaine liggen op een steenworp afstand van het beroemde strand van Anse Severe. Elke villa heeft zijn eigen unieke kenmerken en geniet van een strakke zen-sfeer gecombineerd met aardetinten. De stijlen variëren: zo hebben de onlangs gerenoveerde garden villa’s een eigentijdse uitstraling, terwijl de ‘villas de charme een meer natuurlijke uitstraling hebben.

Elke maaltijd hier is een feest en draagt bij tot de totaalervaring, met zorgvuldig lokaal geselecteerde smaken. Laat uw wensen in vervulling gaan in een compleet ontspannen sfeer, met uitzicht op de Indische Oceaan, de tropische zonsondergang en het mooie zwembad. De spa is misschien klein met slechts drie behandelkamers, maar hij is prachtig gebouwd rond enkele enorme roze granieten rotsblokken. What a view!

  • Reizen naar Seychellen Seychellen
  • Hoofdstad Victoria
  • Munteenheid Roepie
  • Tijdszone UTC +4
  • Taal Engels, Frans, Creools

Beleef Domaine de L'Orangeraie

Amazing Island Hopping in de Seychellen

Combinatie van drie eilanden

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Seychellen te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak