Menu

Denis Private Island Resort

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Seychellen samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Denis Private Island biedt een verbluffend mooie locatie en een idyllische ontsnapping, op slechts 30 minuten vliegen van Mahé. Het luxeresort is ontworpen om op te gaan in de natuurlijke omgeving en er heerst een zeer serene sfeer. Geen ontvangst, geen televisie, geen wifi in de kamers… Hier ontdekt u een vergeten vorm van luxe: rust, privacy en ontspanning.

Verspreid tussen kokospalmen en pijnbomen liggen 23 cottages en 2 villa’s. Elk huisje werd ingericht om u het gevoel te geven dat u het eiland voor uzelf heeft. De ruime kamers weerspiegelen het koloniale verleden van de Seychellen, van het meubilair en de houten vloeren tot de verfijnde eenvoud van de inrichting. Vanaf uw terras heeft u uitzicht op de Indische Oceaan.

De traditionele Seychelse keuken wordt geserveerd in het ruime restaurant, op uw eigen terras of zelfs op het strand onder een prachtige sterrenhemel. Het menu wordt samengesteld uit verse lokale zeevruchten en ingrediënten uit eigen tuin. De turquoise lagune nodigt uit om te snorkelen en te kanoën. Sluit uw verblijf af met een deugddoende massage in de natuur.

  • Reizen naar Seychellen Seychellen
  • Hoofdstad Victoria
  • Munteenheid Roepie
  • Tijdszone UTC +4
  • Taal Engels, Frans, Creools

Beleef Denis Private Island Resort

Amazing luxe in de Seychellen

Exclusiviteit & ultieme privacy

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Seychellen te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak