Menu

Cosmoledo Eco Camp

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Seychellen samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Op 1.000 kilometer van Mahé vindt u het koraalatol Cosmoledo, het meest afgelegen deel van de Outer Islands. Een internationale vlucht, twee binnenlandse vluchten en een boottocht van bijna 2 uur brengen u naar dit paradijs. De beloning is een ongerepte natuurlijke omgeving: een onbewoond eiland, een uitbundig vogelleven en een verbazingwekkende onderwaterwereld.

Acht eco-pods liggen verspreid over het strand. Het zijn in feite gecamoufleerde zeecontainers - een nieuwe interpretatie van ecochique met een minimale impact op het milieu. De eco-pods zijn uiterst comfortabel, met houten vloeren, rustieke meubels en doordachte decoratie. Vanaf uw overdekt terras geniet u van de geluiden van de natuur en een adembenemend uitzicht.

Er ligt een sterke nadruk op het Seychelse-Creoolse erfgoed en de menu's bevatten vaak verse vis, aangevuld met producten uit de moestuin van Alphonse Island. Kajak rond de atollen, maak een begeleide wandeling op Wizard Island of ontdek grote kolonies zeldzame vogels. Op het heldere water geniet u van vliegvissen en ook onder water wordt u niet teleurgesteld.

  • Reizen naar Seychellen Seychellen
  • Hoofdstad Victoria
  • Munteenheid Roepie
  • Tijdszone UTC +4
  • Taal Engels, Frans, Creools

Beleef Cosmoledo Eco Camp

Amazing off the beaten track reis naar de Seychellen

Ontspanning en rust op de Outer Islands

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Seychellen te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak