Menu

Constance Lemuria

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Seychellen samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Aan de noordwestkust van het eiland Praslin, in een weelderig groene omgeving, geniet Constance Lemuria van een unieke locatie. Als luxeresort, lid van de Leading Hotels of The World, staat Constance Lemuria garant voor uitstekend comfort en een ruim gamma aan diensten in perfecte harmonie met de natuurlijke omgeving. Dit is een ideaal adres voor wie veeleisend is!

Het hotel telt 105 suites en villa's met uitzicht op zee, gelegen op ongeveer 15 meter van de kustlijn en discreet genesteld in de natuurlijke Seychelse tuinen. Ze werden gebouwd met hout, marmer, kalksteen en roze graniet en zijn eerder modern ingericht. Verblijft u in een van de villa’s - met onder meer een zwembad en een paviljoen voor spabehandelingen - dan heeft u een butler ter beschikking.

Er is geen gebrek aan eetgelegenheden in het resort, met vijf bars en vier restaurants. Overdag kunt u ontspannen in het zwembad of kiezen voor actie op de tennisbaan of rust tijdens een behandeling in de spa. Er zijn ook een bekroonde golfbaan op een klif met een spectaculair uitzicht op de oceaan en nog eens twee extra stranden op loopafstand. U zult de hoge standaarden van comfort in harmonie met de natuurlijke schoonheid van de omgeving zeker weten te waarderen.

  • Reizen naar Seychellen Seychellen
  • Hoofdstad Victoria
  • Munteenheid Roepie
  • Tijdszone UTC +4
  • Taal Engels, Frans, Creools

Beleef Constance Lemuria

Amazing Island Hopping in de Seychellen

Combinatie van drie eilanden

Amazing Seychellen met z'n twee

Samen genieten van het paradijs

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Seychellen te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak