Menu

Constance Lemuria

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Seychellen samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Op de noordwestkust van het eiland Praslin, in een weelderig groene omgeving aan de rand van een rustige lagune en een golf met 18 holes, geniet Constance Lemuria Resort van een unieke site met drie stranden waaronder Anse Georgette, het mooiste van het eiland. Als luxeresort, idyllisch gelegen op het eiland Praslin, lid van de Leading Hotels of The World, staat Constance Lemuria garant voor een uitstekend comfort en een ruim gamma aan diensten in perfecte harmonie met een beschermde natuur. Ideaal adres voor wie veeleisend is!

Verspreid over 150ha, zijn de 96 suites en 9 villa’s naar de baai van Grande Anse Kerlan gericht. De villa's beschikken over de persoonlijke service van een butler. Gebouwd in hout, marmer, steen en roze graniet, beschikken de suites over alle moderne faciliteiten en comfort.

‘The Legend’ is het hoofdrestaurant met een samenvatting van wereldkeukens onder de vorm van een weelderig buffet. ‘The Diva’ (aan de golf club) brengt een Seychelse gastronomische keuken en is open voor lunch en diner. In ‘Takamaka’, het strandbar-restaurant kan u terecht voor zeevruchten, visspecialiteiten en grillades met een toets Creoolse keuken.

  • Reizen naar Seychellen Seychellen
  • Hoofdstad Victoria
  • Munteenheid Roepie
  • Tijdszone UTC +4
  • Taal Engels, Frans, Creools

Beleef Constance Lemuria

Eilandhoppen op de paradijselijke Seychellen

Combineer de eilanden Mahé, La Digue en Praslin - ongerepte natuur en luxe verblijven

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Seychellen te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Vraag uw offerte aan