Menu

Constance Ephelia

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Seychellen samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Met zijn Jurassic Park-achtige setting is Constance Ephelia, een kindvriendelijke vijfsterren blockbuster van een hotel, gelegen op het hoofdeiland Mahé. Het hoteldomein bedraagt 300 hectare, grenst aan het marine park van Port Launay, en strekt zich uit rond mangrovebossen, granieten rotsblokken, eeuwenoude bomen en twee van de beste stranden van Mahé.

De kamertypes bij Constance Ephelia zijn zeer ruim en gevarieerd en er is voor elk wat wils, van koppels tot gezinnen, met suites en villa's. Verblijf in een moderne junior suite of een van de prachtige villa's, elk met een eigen privézwembad. Veel villa's zijn speciaal ontworpen met het oog op gezinnen, waardoor dit een uitstekende keuze is voor een gezinsvakantie.

Constance Ephelia heeft vijf restaurants en bars, elk met zijn eigen concept, design en decor. De ontwerpen weerspiegelen elegantie en functionaliteit, met een subtiel vleugje Afrikaanse invloeden. De prachtige spa ligt in het rustige hart van de tropische tuinen van het resort. Ontspan, verjong, ontgift, hydrateer of geniet gewoon - de keuze is aan u.

  • Reizen naar Seychellen Seychellen
  • Hoofdstad Victoria
  • Munteenheid Roepie
  • Tijdszone UTC +4
  • Taal Engels, Frans, Creools

Beleef Constance Ephelia

Amazing Seychellen met z'n twee

Samen genieten van het paradijs

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Seychellen te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak