Menu

Astove Coral House

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Seychellen samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Astove Atoll, een van de meest afgelegen bewoonde eilanden van de Seychellen, heeft een ruig en dramatisch landschap met kalkstenen rotsen en zandduinen. Het oorspronkelijke gebouw behoorde toe aan een Amerikaanse familie die jarenlang alleen op het eiland woonde tot ze door een ongeluk vertrokken. Hun verlaten huis stond enige tijd leeg, maar werd gerenoveerd, opgefrist en omgebouwd tot een charmante lodge met een geweldig karakter.

De 6 onlangs gerenoveerde kamers van Astove Coral House liggen rondom een ​​centrale binnenplaats en zijn charmant en comfortabel ingericht. Geniet van een rustiek verblijf op een van de meest afgelegen locaties ter wereld!

Het eiland staat vooral bekend voor het vliegvissen, maar u kunt er evengoed duiken en snorkelen. In het oosten van het eiland ligt een steile rif waar u talloze vissoorten en veel schildpadden kunt observeren. De keuken is lokaal geïnspireerd door de Seychelse-Creoolse stijl, waarbij vers gevangen vis een belangrijk ingrediënt is. Sundowners worden de meeste avonden genoten op het strand, een ideale afsluiter van uw dag.

  • Reizen naar Seychellen Seychellen
  • Hoofdstad Victoria
  • Munteenheid Roepie
  • Tijdszone UTC +4
  • Taal Engels, Frans, Creools

Beleef Astove Coral House

Amazing off the beaten track reis naar de Seychellen

Ontspanning en rust op de Outer Islands

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Seychellen te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak