Menu

Anantara Maia Seychelles

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Seychellen samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Anantara Maia Seychelles Villas ligt aan het betoverend mooie Anse Louis en behoort zonder twijfel tot de beste resorts op Mahé. De weelderige begroeiing versterkt het gevoel van ultieme privacy. Dit alles wordt gecombineerd met een sublieme service, zelfs het kleinste detail krijgt hier alle aandacht.

Verblijf in een van de 30 luxe villa's, ontworpen door Bill Bensley om zorgvuldig op te gaan in de omgeving. De villa's zijn elegant ingericht en voorzien van alle denkbare luxe en comfort, met een privézwembad en vanaf uw terras het mooiste uitzicht over de oceaan. Uw privébutler zorgt dat u elk moment van de dag kunt genieten van uw vakantie. Kan het nog beter?

Anantara Maia beschikt over het enige fine dining restaurant op Mahé met een keuze uit creoolse, Aziatische en Franse creaties. Een verblijf in het Anantara Maia Seychelles Villas draait om pure ontspanning. Een dag actief op zee, een yogasessie of een aangename massage in de spa; alles is mogelijk. Een groot deel van de activiteiten gaat door op het water. Vissen en kajakken is natuurlijk leuk, maar echt mooi wordt het pas onder de zeespiegel met een duikuitrusting of een snorkelset.

  • Reizen naar Seychellen Seychellen
  • Hoofdstad Victoria
  • Munteenheid Roepie
  • Tijdszone UTC +4
  • Taal Engels, Frans, Creools

Enkele foto's


Beleef Anantara Maia Seychelles

Amazing luxe in de Seychellen

Exclusiviteit & ultieme privacy

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Seychellen te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak