Menu

Alphonse Island

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Seychellen samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Alphonse Island is een van de spectaculaire eilanden van de ‘Outer Islands’ en biedt witte zandstranden omzoomd door palmbomen en omgeven door helder turkoois water. In het resort geniet u van rust en privacy, zo afgelegen was u nog nooit. Vroeger uitgebaat als kokosplantage, is deze plek vandaag ideaal voor gepassioneerde duikers, vissers en natuurliefhebbers.

Verspreid op het eiland vindt u 22 bungalows en 5 suites. Alle bungalows en suites zijn perfect gelegen op een steenworp afstand van de idyllische stranden van Alphonse, met een prachtig uitzicht op de ondergaande zon boven de Indische Oceaan. Verwacht hier geen luxe, zowel een televisie als mobiele telefonie zijn hier ondenkbaar.

In het restaurant wordt een uitstekende mix van Seychelse, creoolse en Franse gerechten geserveerd met de meest verse zeevruchten uit de omliggende wateren. Geniet van een drankje in de strandbar, een duik in het zwembad of een partijtje tennis. Vanwege de afgelegen locatie bieden de wateren rond Alphonse Island de beste duik- en vismogelijkheden van de Seychellen met koraalriffen vol met zeeleven. De Azure Spa biedt een scala aan lichaamspakkingen en scrubs, massages en schoonheidsbehandelingen.

  • Reizen naar Seychellen Seychellen
  • Hoofdstad Victoria
  • Munteenheid Roepie
  • Tijdszone UTC +4
  • Taal Engels, Frans, Creools

Beleef Alphonse Island

Amazing off the beaten track reis naar de Seychellen

Ontspanning en rust op de Outer Islands

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Seychellen te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak