Menu

Terrou Bi

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Senegal samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Het paradijselijke Terrou-Bi resort ligt in het hartje van Dakar en biedt een schitterend zicht op de Atlantische Oceaan. Met het witte zandstrand voor de deur is dit hotel een ideaal toevluchtsoord voor zonnekloppers.

De warm ingerichte kamers stralen rust uit. Vanop uw privé balkon kijkt u uit op de tropische palmbomen van de tuin of op de blauwe oceaan. In de ruimere Prestige Rooms en Suites heeft u een lounge of volledige leefruimte waar u gezellig kunt cocoonen met uw reisgezelschap. Enkele suites beschikken ook over een jacuzzi om volledig tot rust te komen.

Het Terrou-Bi Resort startte in 1986 als gourmet restaurant en groeide uit tot een befaamd adres voor fijnproevers. Het kleine restaurant werd stapsgewijs omgevormd tot een luxueus resort met twee restaurants en een lounge waar trendy hapjes worden geserveerd. La Terrasse, gelegen aan het water, en het fijne Grain de Sel hebben een uitgebreide kaart met internationale en Senegalese gerechten die u zullen verrassen.

In het resort treft u ook een casino aan, compleet met slot machines en pokerkamer. Het fitnesscenter biedt een prachtig zicht op de horizon. In Le Grand Salon kunt u terecht voor een kapbeurt, massages en andere behandelingen. Afkoeling vindt u in het grote zwembad dat uitkijkt op de zee.

  • Reizen naar Senegal Senegal
  • Hoofdstad Dakar
  • Munteenheid CFA-Frank
  • Tijdszone UTC
  • Taal Frans

Enkele foto's


Beleef Terrou Bi

Amazing Senegal met z'n twee

Een boeiende rondreis

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Senegal te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak